Hide your Heart
Har prøvd meg på sh justering i lightroom, og vil gjerne ha tilbakemeldinger på det. Har ingen klare planer med bildet, men syntes uttrykket hennes ble litt spesielt, så selv liker jeg bildet godt. Vil gjerne høre hva dere synes. (Selv synes jeg jo alle bilder av ungene blir spesielle...)

  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2009-06-21 17:36:51
    Versjon #2
Utstyr
  • Canon EOS 400D
  • Canon 28-80mm
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriBarn
  • Lastet opp
  • Visninger137
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_404947} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (13)
Isidoros P.

Hei Aina
Jeg synes dette ble vakker.Jeg tror at det er det flotte utrykket til gjenta som mest av alt gjør bildet så fint. Jeg liker spesielt måten håret faller foran den ene øye mens den andre ser direkte i kamera med intens blikk.
Jeg bruker også Lr for sh konvertering er fornøyd.
Tove H.

Utrykket gjør bildet - underfundig! Konverteringen er bra - men kan ikke uttale meg om lightroom.... Håret, blikket - veldig bra!
Hilsen Tove
Øyvind S.

Synes dette ble et godt bilde hvor det ene synlige øyet gir meg et tankefullt blikk, innrammingen med håret forsterker blikket..dette kan du være fornøyd med..god opplevelse..
Øyvind
Per Einar G.

Godt utrykk, positur og komponering. Tror jeg hadde senket høylys i Raw konverteringen og tilført noe kontrast før jeg gikk videre med å konvertere til S/H
Selv bruker jeg ikke lightroom men Cs3 så jeg er heller ikke den rette til å veilede i den programvaren.

Mvh
Per E.
Aina s.

Takk for kommentarer. Hyggelig å høre at dere synes det fungerer. Jeg bruker ikke RAW Per Einar, og ikke kan jeg lightroom jeg heller - enda, bare famler meg fram. Så jeg setter pris på tilbakemeldinger om hva som kunne vært bedre. Har laget en PS variant også, men den er egentlig ganske lik denne, om ikke enda lysere/blassere. Skal se om jeg får justert litt mer på den. Jo mer kontrast jeg har på, jo skumlere blir blikket, og mindre underfundig, så jeg er litt usikker på hva jeg kan gjøre med det.

Mvh Aina
Per Einar G.

Du må begynne å skyte i RAW Aina, da åpner det seg en helt ny verden og du har full kontroll frem mot ferdig produsert fotografi helt etter dine egne ønsker.

Mvh
Per E.

Ha en trivelig helg forresten!
Håvard F.

Utrykket er godt på jenta her. Noe mystisk men samtidig bra. Liker den duse toningen i bildet.
Bra Aina.
God helg.
mvh
Håvard
Aina s.

Takk Per Einar, enig ang RAW, ville vært artig å lære det også. Vet ikke om jeg har program til å justere det, eller om det ligger i CS3, dersom programmet oppdager at det er RAW ? Det er mye jeg burde lært innen fotografi, linser jeg ønsker meg osv. Prøver å holde meg flytende med det lille jeg kan, og lærer hele tiden noe nytt. Så kanskje det blir med tid og stunder.
Fikk nettopp installert lightroom - en helt ny verden. Ser det er mye man kan gjøre der, vet bare ikke helt hvordan enda. Fikk med ca 25 sh film funksjoner (nesten som julaften), som jeg igjen kan justere på så mange måter at jeg går meg helt vill.
Takk for tilbakemelding Håvard. Hyggelig du liker toningen. Forhåpentligvis blir det bedre etterhvert som jeg lærer meg programmet.
God helg til dere også !

Mvh Aina
Øyvind S.

Hei igjen, når det gjelder RAW.. ser du har cannon, der fulgte det med en programvare som løser alle disse tingene, convertering og justeringer..bruker det selv.. fungerer helt utmerket.. god helg..
Øyvind
Aina s.

Takk for det Øyvind. Jeg har endel saker som var med kameraet, så da har jeg sikkert det programmet. Fikk høre at lightroom er et bra program på RAW også.

Mvh Aina
Geir F.

Et vakkert og underfundig uttrykk.
Tydelig at modellen ikke er påvirket av fotografen for motivet virker ærlig og ekte.
Bodil Kristine F.

Likte godt utsnittet. Vakkert. Det litt uskarpe kler bildet.
V# 2 med økt kontrast blir i hardeste laget, der mykheten fra v#1 blir borte.

Mvh Bo
Inger-Lise S.

Hei Aina!
Her liker jeg godt det tette utsnittet du har valgt. Det underfundige blikk og uttrykk er herlig:)
Jeg liker best v#1, der du har en fin, soft effekt som jeg mener blir borte i v#2. Hardere lys i v#2 også.
V#1 er i mine øyne et knakende godt portrett!

Inger-Lise
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu