darn cat in my beer
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_404770} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (8)
Avsluttet .

Haha! Genialt bilde!
Ser ut til at halve bilde er i s/h å noe i farger.
Likte blikket utrolig godt!
Aina s.

Jeg synes ikke små søte pusekatter har noe oppe i ølglass å gjøre. Siden lyset her kommer bakfra, blir kattens ansikt veldig mørkt, og øynene blir nesten svarte - noe jeg forbinder med et trist uttrykk som jeg ikke synes passer her. Bakgrunnen er rotete. Med roligere bakgrunn og bedre lys kan du ta mange fine bilder av denne nydelige modellen.

Mvh Aina
Avsluttet .

Hehe,æ syns bilde e bra æ. Fikk fram smilet mitt og d e no minst like viktig som at ikkje bakgrunnen e rolig og alt sånt der. :)

Cecilie.
Ann Kristin S.

Katten var kjempesøt, men lyset bakfra ødelegger.Planlegg bakgrunnen bedre når du skal ta et bilde - samme hva motivet er.
Å sette katter/hunder oppi glass/kjeler m.m synes jeg ikke at skal skje. Dyra skal ikke behandles slik bare for at vi skal ta et nusselig bilde.
Katten hadde tatt seg mye bedre ut på ei fin pute eller aller helst ute blant blomster og lyng.
Mvh Ann Kristin
Kim-Arne L.

Er veldig gla i katten jeg, har ikke gjort noe som skader den. Om noen meiner det er mot dens verdighet, vel så er det et mennesklig synspunkt. Kattunger er lekne, og denne krabaten er høyt og lavt. Titt og ofte oppi små rom og i potter.. Så jeg ser ingen grunn til at man i 2 minutter driver litt fotoshoot i et øl glass (0,6 liter).
Så til det tekniske ved bildet, er enig at det er mørkt i front, men syns det øker blikke katten sente ut akkurat da. Eneste jeg kanskje bør "forbedre" er å gjøre øynene lysere, får å fange betrakteren inn bedre? Muligens fjerne bakgrunnen heilt.. Sånn som det er nå, har jeg bare B/W kantene så man blir dradd mot øynene til katten, skulle kanskje ha beholdt ringnes logoen rød?

Uansett glad får tilbake meldingene, vil gjærne få flere, så jeg veit hva som kan bli bedre.
Gry A.

Haha, morsomt bilde!
Jeg savner mer lys i kattens ansikt, og mer diffus bakgrunn.Nydelig katt, forresten !
Børth Aadne S.

For et stilig og morsomt kattebilde ;o) Dette falt i smak. Flott bilde :o)

Mvh
Børth Aadne
Jane B.

Jeg ser ikke noe galt i å plassere en katt i en kurv/kjele/glass, eller hva som helst, for å ta noen bilder. Det har jeg gjort selv også.

Når det er sagt, så synes jeg kanskje det ser bare rart ut å plassere katten i et ølglass. Ja altså, fordi jeg synes katten blir for stor til glasset altså. Ellers litt for mørkt i kattens ansikt. Rotete bakgrunn.

Også må jeg bare si at pus ser veldig, veldig søt ut. :-)

Mvh
Jane

Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu