tre små kinesere
Bildet inngår i albumet fra gata -
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2009-06-11 23:46:19
    Versjon #2
  • Lagt inn: 2009-06-14 11:20:23
    Versjon #3
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_403649} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (6)
Yngve Sem P.
Fin stemning, i grunn. Den fremste personen er essensiell for balansen i bildet.
Snålt dette med svak bevegelsesuskarphet på gatebilder i s/h. Det underbygger den stadige aktiviteten i slikt miljø, og gjør seg ofte godt. Også her. For meg. Øynene mine hviler ikke til motivet, og skal heller ikke gjøre det, synes jeg.

Det jeg først og fremst reagerer negativt på er all den plass asfalten får i nederste del av bildet. Her ville jeg kuttet betydelig, kanskje opptil 4 cm på min skjerm.
Marius N.
Hei Yngve, takker for tilbakemelding. Vurderte sterkt et kutt nederst men lot det være, er vel egentlig med deg så jeg legger ut en ny versjon.
Roger H.
Har sett på de tre versjonene, kom frem til at jeg synes V3 er best.
Tettere på og de diagonale linjene brytes av stålbuen eller hva det er øverst.
Synes det er en fin rytme i komposisjonen her.

vh Roger
Marius N.
Takker for det Roger. Har vel kommet fram til at jeg liker v3 selv, fint med tilbakemeldinger som fører fram til noe positivt.
Ivan H.
Hei,

Har sett litt på de siste bildene dine og stoppet opp på dette. Liker komposisjon (der kanskje v3 blir best) og utførelse i s/h.
Likte egentlig den harde asfalten i v1, så kanskje litt mer oppskarping i v3 (eller mindre softing, alt etter hvordan man ser det).
En stor og to små, både personer og paraply. Likte det. Gir meg litt humor i et ellers hardt bilde og miljø. Lampen over det største paraplyen gjør at blikket fester seg lett på den store, og for å så utforske bildet med det som utgangspunkt.

Likte dette.

Mvh
Ivan
Marius N.
Hei Ivan, liker at du stoppet på dette og er alltid glad for dine grundige tilbakemeldinger.
Vet ikke helt hvorfor men liker v2 best, tror det har noe med delingen av linjer som jeg liker(foreslo det på ditt bilde også)...:)
enig med asfalten.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu