HALO
En varm maidah åpenbarte det seg en skinnende HALO (som lysfenomenet heter) rundt sola over Gudbrandsdalen. En lysende ring som strekker seg helt rundt solens omkrets. Et sjeldent syn, og jeg var så heldig å få tatt dette bildet med iPhonen min! Ja, iPhonen... For å få frem ringen (altså unngå at sol-lyset blendet helt ut kameralukkeren som er heltautomatisk, måtte jeg "lurer" det litt, ved å bruke min egen karm på vindusruten som et lysfilter. For å ha blitt tatt med en mobiltelefon, er dette et ganske ok bilde av dette spesielle fenomenet.
Bildet inngår i albumet Mobilbilder - Man kan faktisk ta ganske ok "der & da" bilder med mobilkamera. Her har jeg laget en liten serie av sånne, og selv om man ikke kan måle disse bildene opp med de som er tatt med bruk av proft utstyr, er det litt ok å kunne følge med i tiden, og se at det går an også med sånt utstyr - det hører jo litt med i dagens tider, og man har det som regel alltid i lommen. Mobilbilder er kommet for å bli - så hvorfor ikke bruke det?
Utstyr
  • iPhone
  • Default
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_403548} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (0)
Vær den første til å glede fotografen med en kritikk på dette bildet!
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu