Forsøker meg med et litt halvabstrakt bilde
Bildet inngår i albumet sv/hv - Seriebilder. Disse kan inneholde alt og ingenting. Både abstrakte og figurative bilder.
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDiverse
  • Lastet opp
  • Visninger418
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_402704} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (6)
Pål R.
Liker posituren og komposisjonen godt. Fin balanse mellom sort og hvitt også. De diagonale "trådene" i forgrunn synes jeg dog blir for dominerende.
Pål R
Thorbjørn R.
Jeg liker uttrykket her. Litt melankolsk. Men den hvite koppen (?) blir litt for dominerende. Jeg er også veldig usikker på trådene i forgunnen.

Mvh Thorbjørn
Liv F. D.
Mange takk for tilbakemeldinger Pål og Thorbjørn. Kjekt å høre andres synspunkt på dette. Jeg var litt opptatt av myke og harde elementer. Derfor denne harde hvite koppen, pådekket bord med glass og dekketøy. Hun sitter i dype tanker, strekker armen over hodet - og den forsvinner inn i maleriet på veggen. Trådene i forgrunn lager en krasj i bildet - med hensikt.
Vet ikke om dette er noe, men jeg synes det er morsomt å eksperimentere litt.

mvh
Liv ")
Tove H.
Artig halvabstrakt som en kan sitte og fabulere over. Liker det du selv er inne på om ro- bevegelse, mykt-hardt....At hun på en måte er på vei inn i maleriet, tenkte jeg også, uten å lese kommentaren din... Trådene må være såpass dominerende - de skaper spenning og liv. Jeg lurer litt på venstre side...trenger du så mye rom der? Bare en tanke...
Hilsen Tove
Liv F. D.
Hei Tove, mange takk for tilbakemelding på bildet. Jeg vurderte kutt i v-side, men fant ut at de måtte være der pga glasset og skåla på bordet som tilfører litt liv i den siden. ?? Tar gjerne imot forslag til forbedring.

mvh
Liv ")
Roger F.
Dette ble et interessant fotografi med god bruk av lyse og mørke flater, fin ballanse/komposisjon og spennendne elementer. Liker dette!
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu