Bildet inngår i albumet mennesker -
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2009-06-08 08:00:15
    Versjon #2
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_402349} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (9)
Anita D.
Hei, Marius...
Fin beskrivelse av et ansikt hvor både smerte og glede har satt sine spor.
Personen ser sliten og betenkt ut her - som om vedkommende er preget av en pågående motgang, som tydeligvis ikke er uvanlig kost..?
Personen bak tilfører bildet spenning, og gir meg enda mer å spinne historie på.

Har ikke noe negativt å utsette på bildet, bare en ørliten detalj som litt mye høylys på nesen..?

Liker dette bildet godt.

-anita :)
Avsluttet .
For meg er det personen i bakgrunnen som gjør dette bildet til noe mere enn et halvskakt bilde av en gammel skrukkete mann. Synes du har fanget en situasjon, komponert innenfor et stramt utsnitt. Lurer allikevel på om jeg personlig ville ha prioritert litt mindre i bunnen og tilsvarende mindre på høyre side for å opprettholde proporsjonene på bildet. Blir litt mye frakk nå. Her er det jo ansiktet på mannen i forgrunnen og den uskarpe personen i bakgrunnen som er motivet - for meg.
Marius N.
Takker for tilbakemeldinger. Legger ut ny versjon med justering av høylys og kuttforslaget til Tommy.
Anita D.
Selv om jeg i utgangspunktet ikke så noen store forbedringspunkter bortsett fra høylys, ser jeg at dette utsnittet faktisk forsterker inntrykket jeg får av bildet, som jeg nevnte over. Bra !

-anita
Avsluttet .
Versjon 2 ble mye bedre ja - synes jeg da. Men det er jo meg da.
John H.
Hei
Flott portrett som formidler sterkt og tydelig. Skulle likevel tenkt meg bedre skarphet og teknisk kvalitet. Bildet er uskarpt og du har nok slitt med å få noe ut av det ut over den sterke karakteren bildet har potensiale til. Formidlingen er sterk men kvaliteten er litt for dårlig.
John
Marius N.
Hei Jhon, takker for tilbakemelding. Vet at det tekniske ikke er på topp. Opptaket er tatt på gata i Chicago, ikke lett å få til det tekniske på denne typen snapshots.
Roger H.
Her går jeg for V2. De lyse partiene i ansiktet bryr jeg meg ikke om, det som teller for meg er hva bildet forteller. Ser et slitent menneske litt foroverlent som er på vei. Personen i bakgrunnen er nevnt. Litt uskarphet i denne type bilder forsterker historien.

vh Roger
Marius N.
Takker for det Roger, hyggelig at du liker bildet mitt.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu