Lupin
Bildet inngår i albumet Macromicro -
Utstyr
  • Canon 400 D
  • Tamron 28-300
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriMakro/micro
  • Lastet opp
  • Visninger228
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_400661} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (9)
Sondre F.
Hei. Når jeg først så dette som et lite bilde, vekket det min interesse og jeg synes det så tøft ut. Men når jeg trykket på det og det ble stort så jeg at det ikke var helt skarpt og at fargene var en smule blasse. Dersom du har tatt dette bildet i RAW så ville jeg anbefalt og gå inn på Adobe Camera RAW som følger med alle Photoshop CS pakker. Endre litt på skarphet og fjern noe støy samt at du gjør fargene litt mer sterke så tror jeg det blir bedre. Stå på! gleder meg til ett resultat:D

Sondre
Inger-Lise S.
God komposisjon av et vakkert motiv. Midten av blomsten kommer mot meg som en liten sol.Den mer diffuse effekten bakover fremhever "solen" her. Bildet kunne nok vært litt skarpere, men jeg savner ikke mer skarphet her.Jeg liker bildet godt. Nydelige farger.

Inger-Lise
Per Harald G.
Takk til Sondre og Inger-Lise for tilbakemeldingane!

Ja, det kunne sikkert vore ein tanke skarpare, eg hadde desverre ikkje stativ med på turen. Bildet er behandla i RAW, og eg har gjort "sola" så skarp som råd, utan å overdrive. Resten kunne vere dust, og i behagelege pastellfargar, tenkte eg. Slik eg ser det,kler ikkje dette bildet hard levels, eller alt for sterke fargar.
Knut R.
Her var det mye jeg likte, Per Harald!;
Fargene, komposisjonen, perspektivet med den diffuse effekten bakover i planet.

mvh Knut
Per Harald G.
Takk for hyggeleg tilbakemelding, Knut!
Bjørn G.
Jeg må si meg delvis enig med Sondre her. Ble litt skuffa over skarpheten da jeg så den store versjonen. Men komposisjon, farger og dybdeskarphet tiltaler meg på alle måter. Bare synd at ikke toppen var skarpere, synes jeg. Men tanken var definitivt god!:)

Bjørn G
Avsluttet .
Dust, vakkert med gode rene fargetoner, kunstnerisk tilsnitt med et snev av abstrakt, hadde passet godt i storformat slik jeg ser det, kanskje på børstet alu. 70x50.
Mvh. Wind 8~))
Per Harald G.
Takk for kommentarar, Bjørn og Eivind!
John H.
Hei
Dette var eit likandes makrobilete. Komposisjonen og utsnittet er veldig bra. Fint fargespel, saknar likevel skarpare fokus i toppen. Men det plagar meg ikkje mykje, for heilskapen er upåklageleg.
John
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu