Siste landing
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger472
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_400230} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (5)
Arne S.
Definitivt et annerledes fuglebilde. Men funker det? Ja, nesten. "Herpingen" er helt klart befriende. Jeg kjøper hele bildeflaten med dens utbrente reflekser og gusjegule strølys. Men fuglen er for skarp. På den ene siden vil du bryte reglene ved å skape et rått uttrykk. På den andre siden perfeksjonerer du fuglen, i tradisjonell forstand. Dette funker ikke sammen. Fuglen burde hatt noe bevegelsesuskarphet.

Et stort pluss for at våger å gå nye veier innen en utfordrende sjanger.
Ann F.
"Riding (dvs. flying) into the sunset".
Jeg har sett mange Westernfilmer som ender med ryttere som rir inn i solnedgangen, men de har ryggen mot deg på sin vei mot slutten av filmen - og solnedgangen.
For denne karen (? - jeg klarer ikke å se forskjell på ham og henne på denne arten) er det motsatt.

Som fuglebilde per se vil det antagelig bli dømt nord og ned av mange.
Muligens også på (foto)teknisk grunnlag.
Tror neppe jeg ville kjøpt det av deg for å ha det på veggen.

Men - fjærfyken ser litt smådesperat ut og jeg smiler når jeg ser på det.

Noe mer intelligent i form av tilbakemelding klarer jeg ikke å komme opp med, men bildet fikk meg til å flire. Det kan vel være et mål i seg selv?

Hvorvidt dette er en kommentar som er f/64 verdig får andre vurdere. Det bør kanskje være rom for humor også her?

Mvh Ann
Kjell Sigurd S.
Takk for fine kritikker. På veien til noe eget sveiver man vel innom noen blindspor underveis :-)

Mvh
Kjell S
Carsten A.
Hos meg skaper thumbnailen forventninger som bildet her ikke innfrir. Motlyssløringen gir en OK effekt, men jeg er enig med Arne Strømme i at et helt skarpt og fastfrosset bildeelement ikke rimer så godt med den effekten som denne motlyssløringen kunne medvirket til. Om det under de rådende lysforhold hadde vært teknisk mulig å bruke en forholdsvis lang lukkertid (=f.eks. for fartinntrykk på vinger) er ikke så godt å si, men antakelig var den opsjonen stengt når man som her trolig har sol direkte på frontelementet.

Summa summarum, godt tilløp, ikke like godt fullført. Samme tilløp med en annen videreføring har imidlertid avgjort potensiale rent billedmessig.

Om et bilde inneholder eller ikke inneholder en fuglekropp skal etter min mening ikke påvirke den billedmessige vurderingen, og slett ikke i noen bestemt retning. På FOTOdotNO skal den rent billedmessige vurderingen sitte i høysetet, og det må i særlig grad gjelde for gruppen F/64.

MVH CA
ingebjørg fyrileiv g.
Etter en del ganger inn på dette bildet, så liker jeg det fortsatt slik jeg så det første gang. -Opplevelsen av bildet da er tilnærmet som nå. Grunnen er først og fremst fargene, og det sommerlige uttrykket. Men også positur og blikk hos gåsa hjelper. Jeg savner ikke noe (mer) bevegelsesuskarphet fordi det kanskje kunne ha blitt for mye med bildet da. Jeg er litt usikker på om det lyse hjørnet trekker litt for mye oppmerksomhet, eller om det bør være der for balansens skyld. Dråpene i lufta, samt refleksjoner på vannet har en positiv virkning.

Mvh Ingebjørg
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu