"and I see a new dawn"
Bildet inngår i albumet "gudinner" - bilder skapt med utgangspunkt i keramiske skulpturer jeg har laget i leire
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2009-05-26 20:56:14
    Versjon #2
Utstyr
  • nikon D70s
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriManipulasjon
  • Lastet opp
  • Visninger370
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_400140} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (7)
Gunnar John C.
Et mykt steinansikt, litt vemodig uttrykk, synes jeg. At øynene har en helt annen tekstur enn ansiktet, skaper et preg av ansikt bak en maske? Det er interessant å sammenlikne med originalfiguren - hvor ulike uttrykkene er (ikke ansikts- men bilde-).

Det tok meg litt tid å komme ut av den todimensjonale invitasjonen som jeg fant i det vage "tapetmønsteret" på himmelen, men da horisonten med alle de små holmene dukket opp, falt også det røde fjellet på plass. Den enkle figurgjentakelsen mellom gudinnen og fjellet synes jeg sitter fint, forener spenning og balanse - og mysteriet. Kunne jeg ønsket å ha sett litt mer av skjærene? Med litt sjø imellom? Det er mye morgenstemning å hente i farvene der. Nå forsvinner de nesten, bakom den mørke blågrønne "grunnlinjen".

Et engasjerende bilde i en spennende og annerledes serie.

Vennlig hilsen,
Gunnar
anne g.
hei gunnaar og tusen takk for din fyldige tilbakemelding.alltid spennende å høre hva du mener, fordi du har dybde i dine kritikker. enig med deg ang se mer mellom holmene til høyre. hyggelig at du får noe ut av bildet. stenansikt ja, er selv spent på hvordan dette utarter seg. de lever sine egne liv disse og banker på min hjertedør "når de vil ut". hilsen anne
Lars-Anders M.
Strukturen i bildet er bra. Det som jeg oppfatter som ett fjell i bakgrunnen er bra.
Helhetsintrykket er for meg ett godt kunstbilde
Oona Christine T.
Hei Anne!
Jeg har sett dine bilder, og vil starte med å si ar de er spennende, og at du har et "eget" blikk for dine sammensetninger!

Dette bildet fenger! Øynene på gudinnen er blanke,klare, og ikke for skarp i forhold til resten av bildet.
Teksturen og fargene er "gode", som sagt over her, får en "morgenstemning", som her i nord...
Fjellet er nesten en fallos!
Dette bildet er i utganspunktet vanskelig å gi "kritikk" på, for det er mye subjektivitet her, det er du som står for sammensetningen, selv om du bruker fotografi som elementer.
Derfor er mitt første inntrykk at det appelerer til meg, og jeg assosierer lett i mitt i"indre univers" ;-)

Etter å ha sett på ditt bilde en stund er det allikevel et par ting som jeg tenker om komposisjonen:
Det er en veldig sterk trekant form i hennes ansikt. Denne trekantformen er litt skjev i høyre hjørne, hvor det også er mer luft...
Tenker at utgangspunktet (gudinnen) er såpass stram i linjene, at jeg ville ha vært veldig stram i komposisjonen "rundt" henne.
Da hadde kansje et firkantformat vært bedre.
Jeg savner litt mer av hennes hals, nesten som om det hadde vært bedre å ikke ha hals, eller ha halsen lengre.
Det ville også bety at det kunne vises mer av "havet" som hun har i bakgrunnen(eller kommer ut av...)

Det blir småpirk dette, men jeg regner med at du ville ha litt av tankene når jeg så dette, så her var dem :-)

Flott arbeid du har gjort her!

Mvh
Oona
Hans Christian G.
Hei Anne

Veldig spennende bilder, jeg har sett de andre gudinne bildene du har her og jeg kan ikke huske å ha sett andre bilder med samme tema før. Pågrunn av at uttrykket er så sterkt føler jeg at det vil være galt av meg å kritisere komposisjon eller teknikk, det blir totalt uviktig.
Men det jeg opplever etter en stund å ha sett på gudinne bildene dine er å få vite mer om hva disse bildene handler om, med hvilken bakgrunn har du lagd disse bildene, hva er ideen? Kan du dele noen av dine ideer med oss, uten å fortelle oss "alt" selvfølgelig:)
anne g.
tusen takk for hyggelig tilbakemelding hans christian! det sies at ethvert bilde er et selvportrett, kanskje...gudinner har opptatt meg i kunsten siden -95. jobbet da med en utstilling i leire-skulpturer,med tema gudinner. siden har temaet kommet og gått. etter å ha laget noen relieffer i leire (v2), fikk jeg lyst til å se om de kunne gjørs om til 2-dim uttrykk. syntes det gikk bra.for meg handler de om eksistensielle ting, og nivåer/stadier i min utvikling som menneske. håper dette gav deg noen innspill..mvh anne
Hans Christian G.
Takk for det anne! ja, alle bilder er vel selvportretter enten man er klar over det eller ikke..... Det er fantastiske bilder som fortjener et større publikum (vel, når jeg tenker over det har kanskje foto.no noe av det største publikummet du kan nå i Norge:))
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu