Alene ved vinduet
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_400046} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (7)
Liv F. D.
Synes dette var et godt komponert bilde. Liker godt den lave fotovinkelen. Mange fine elementer som foreller en historie her om at her har det levd mennesker gjennom generasjoner. At det brenner i grua gir hjemmehygge. Varme farger og god harmoni. Et godt sted å finne roen. Bra!

mvh
Liv ")
Bjørnar P.
Stemningsfullt. Teknikken virker gjennomtenkt. Ville dog vurdert å holde igjen høylysene på duken litt. Flott lys og god komposisjon. Personen er liten i bildeflata, men så strategisk plassert at blikket ledes naturlig mot personen.
Lars-Anders M.
Tror det er stemningen i rommet du vil vise. I så fall er det ganske bra
Bente K.
Det beste ved dette bildet er lyset. Det skaper en fin stemning og atmosføre i rommet.
Men komposisjonen blir jeg ikke fortrolig med. At vi ser personen der bak gjennom døren er forsåvidt bra, men det blir for mye kafeteria-preg og det ser ut for meg at bildet er litt tilfeldig tatt. Hva med en annen vinkel? Er det peisen, personen eller stolene du vil fokusere på? Dette blir et interiørbilde, men det er jo ok det og, men ikke så spenstig som fotografi.
Lars-Anders M.
test
Lars-Anders M.
Den <span class="datetoday">idag</span> kl. 07:36 la du inn følgende Kritikk:
-------------------------------
Tror det er stemningen i rommet du vil vise. I så fall er det ganske bra
-------------------------------

Hei Lars-Anders,

jeg synes heller ikke dette er en bildekritikk som er i samsvar med retningslinjene for bildekritikkgruppen f/64. Jeg synes den er litt tynn og håper at du fremover forsøker å gi litt bedre begrunnelser i dine bildekritikker som du legger ut i f/64-gruppen.

I bildekritikken overfor sier du jo bare noe om budskap, men hva er det for eksempel i bildets innhold og form som gjør at stemningen blir formidlet på en bra måte? Det trenger jo ikke nødvendigvis å bli noe kameraklubb-begrunnelse for å si noe om dette.

Med vennlig hilsen
Frank hesjedal
Redaktør foto.no

Fikk denne melding i dag.

For å få lagt in en kommentar som er og brukte jeg skjemaet lengs ned
Skrev noe positivt og noe negativt om kompet. Kutting av stolben mm.

Det kom ikke med i kommentaren. Derfor testet jeg den på ny.
Da viser det seg att det er kun det du skriver under generellt som kommer med. Har gitt beskjed til Redaktør Frank om dette.

Mvh LAM
Lars-Anders M.
Test 4
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu