en religiøs løvsanger :-)
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2009-05-25 16:32:32
    Versjon #2
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriFugler
  • Lastet opp
  • Visninger408
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_399481} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (6)
Roy Arne K.
Hei Anders.
Da skal jeg prøve å si hva jeg mener og synes om dette bildet.

Motivet - løvsangeren - er jo bare helt herlig. Skarpheten din sitter også der den skal - som vanlig. Jeg liker også komposisjonen din selv om jeg synes kanskje det er litt mye himmel.

En ting må jeg si - og det er at jeg synes fugle/naturbilder bør og jeg synes skal være i farger. Man får jo mye mere detaljer og liv i bildet når det vises i farger. Slik bildet fremstår nå synes jeg det blir veldig kaldt. De detaljene som er uskarpe synes jeg også overtar mere av fokuspunktet i bildet her i sort/hvitt enn det ville gjort i farger. - Synes med dette som jeg har sagt her at du skal legge ut en versjon i farger. Tror det blir et helt annet og mye, mye bedre bilde - selv om dette heller ikke er dårlig.

Ha en god foto-søndag.

Håper denne kommentaren tilfredsstiller redaktøren i foto.no!.

Mvh. rak
anders s.
god dag og takk for fin kritkk av bildet mitt Roy
angående himmelen,så er jeg litt usikker
men egentlig så ville jeg ha mer himmel,men jeg ser også at mindre himmel kan fungere
angående s/h så er det en smakssak,her likte jeg godt s/h selv
angående uskarpe detaljer som blir mer forstyrrende i s/h har jeg ikke engang tenkt på,så her har jeg kanskje lært noe nytt:-)
skal legge til en fargeversjon med en gang
mvh anders
Kjetil S.
Det er vel umulig å si noe om farger eller svart-hvitt på en generelt grunnlag? Noen motiver kler s/h, andre farger. Enkelte ganger, når det er en ide man vil formidle eller en grafisk effekt som kun blir forstyrret av fargene, da er s/h å foretrekke. SH-versjonen din formidler en fantastisk flott liten himmelstreber, derav mye himmel, mens fargeversjonen kun er ett av mange tusen fine artsportretter her på foto.no.
Arvid B.
Du har fanget løvsangeren i en ganske så spesiell positur her, noe som gjør bildet severdig. Tittelen henspiller vel også på en slags assosiasjon til en engelpositur, derav tittelen? Tittel og s/hv-versjonen henger godt sammen, og løfter motivet opp fra et ordinært artfoto til noe i retning av det sakrale.
Fargeversjonen er også god som artsfoto for løvsanger'n i en snodig positur, dog med en annen tittel. Uansett synes jeg du gjør rett i å legge ut begge versjonene - her synes jeg faktisk de representerer en stor ulikhet i både innhold og formidling.

mvh

Arvid B
Daniel A. S.
God dag Anders!
Dette var et litt uvanlig bilde av løvsangeren, liker plasseringen og holdningen til fuglen i tillegg til at det er i svart-hvit. Likte begge versjonene men V2 vant min stemme!

Mvh. Daniel
Daniel A. S.
Jeg mente V1!
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu