17 mai (V.3)
Bildet inngår i albumet Liryper -
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2009-05-23 01:22:01
    Versjon #2
  • Lagt inn: 2009-05-23 09:38:07
    Versjon #3
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDiverse
  • Lastet opp
  • Visninger576
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_399258} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (12)
Tor Inge O.
Rypa vil visat konkurere med Fossekallen om å være Norges Nasjonalfugl, noe sikkert både du og jeg støtter.Som vanlig presenterer du rypa på en fortreffelig måte, skarp og detaljrik mot en kledelig bakgrunn, Dog har vel denne nasjonalromantiske rypa forvillet seg vekk fra sin vanlige biotop og skulle heller vært i full aktivitet med romantiske kurtiser over sin make.
mvh

Tor Inge
Tor Inge O.
Hei !. Glemte å si at vers. 1 er vesentlig bedre enn nr. 2 vedr.komposisjon.

mvh

Tor Inge
Ole Arne S.
Falt helt klart for orginalen her, virkelig flott komposisjon og god ballanse i bildet..
Rypa som kikker mot flagget og gjerne skulle hvert med i 17mai toget hehe..
Eneste jeg kunne tenkt meg anderledes her, er at du hadde valgt en lavere blender og fått et enda større skarphetsplann, sånn at flagget hadde blitt litt mere tydlig, i og med at du har som undertittel "17 mai"..
Liker godt blåtonene i bildet samt lekkert utsnitt..

mvh Ole Arne

ketil o.
Takker for kommentarer!

-Tor Inge:Rypa som den nye nasjonalfuglen hadde ikke vært dumt,støtter den.Enig i din vurdering av komposisjon når det gjelder v.1. Måtte ha med v.2 hvor hele rypa,samt flagget var mer synlig.

-Ole Arne :Fikk tatt flere eksponeringer av denne situasjonen,men i litt forskjellige vinkler etter som steggen flytta på seg. Ble ikke helt fornøyd selv med noen av dem. Enten ble komposisjonen for dårlig,eller så holdt ikke kvaliteten helt inn.På v.2 ser en flagget tydligere,men her halter komposisjonen. Har lagt ut en v.3 med fokus kun på flagget.Her er muligens kompen bedre. Men faller selv tilbake på v.1 som den "beste" totalt sett.
Mvh:
ketil
Odd E. k.
Mulig lirypa ser en rival i dette flagget, da fargene ikke er så ulike fuglens farger. Flott foreviget der skarpheten og lyset er flott. Mulig litt for stor fargemetning inn på fuglen hvis ikke kveldssolen med sin rødlighet forsterker inntrykket. Flott oppvakt positur og en behagelig bakgrunn. Liker nok best orginalversjonen. Komposisjon og utsnitt også bra.

Mvh

Odd E.
ketil o.
Takker for kommentar Odd E!
Godt mulig det er en rivalisering på gang her,mellom flagg og rype, eller omvendt.
Når det gjelder fargemetninga er den ikke økt noe. Bildet er tatt i kveldssol og frisk bris:)
Mvh:
Ketil
Venche J.
Jeg syntes versjon en er den flotteste. Nydelig varmt kveldslys og flott formidlet. De trives på øya og er ekte Tromsø-ryper. :)
Wenche.
Avsluttet .
Jeg likte versjon 2 best. Her er hele rypa skarp og fin, den har blikkontakt med deg, og flagget er passe uskarpt i bakgrunnen. Jeg synes faktisk at den litt spesielle komposisjonen fungerer veldig bra. Et fantastisk blinkskudd, Ketil. Gikk steggen i 17.mai toget også? Eller sto han bare og så på? :-)
Sissel N.
Finner de flotte bildene dine her også ja det er originalen jeg liker best og verson 3 ble liksom ikke noe da fuglen ble for utydelig, men verson 2 er også flott bare komposisjonen som er hakket bedre på originalen:)
Fredrik S.
Hei Ketil.

Ser ikkje ut til at det mangler på liryper i området ditt! =)

Syntes V1 fungerer best med tanke på kompen.
Fint at flagget og blikket til rypa "møter" kvarandre. Liker også den behagelige bakgrunnen med fine blåtoner. Ellers bra lys, og skarpheit.

Mvh Fredrik S
Duy P.
V1 er min favoritt, fin komp med behagelig blåonet bakgrunn.
Tenkte først det samme som Ole Arne S, det var vel en god avstand på Ryper´n til flagget derfor ble det vanskelig med skarpheten på flagget. Vet ikke om det hadde gått med en anne posisjon.
V3 er ikke noe særlig og V2 er det så midt stilt ( selv om flagget ble litt mer tydelig ).

mvh Duy
Håvard F.
Flott i V1. Ikke et vanlig rypebilde. Jeg liker det jeg ser og det du har utført her.
Får virkelig 17. mai stemning av slikt.
V1 er nok best. V3 er svært spennende, og nesten i mål. Den versjonen kunne blitt kjempebra hvis fuglen hadde vært ørlite tydligere.
mvh
Håvard
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu