Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriMennesker
  • Lastet opp
  • Visninger285
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_398568} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (5)
Avsluttet .
Synes denne var snasen jeg. Fine fargekombinasjoner - nesten så det er bare grønnfargen som mangler her nå. Uttrykket på mannen er jo mye av greia her - og komposisjonen er jo veldig gyldne snitt-aktig med de tre tredjedelene som skuldre og de to delene av bakgrunnen utgjør, i all sin diagonale linjeføring. For en komposisjonsfetisjist som meg, er det mulig det blir litt for mye gyldent snitt, men for all del. Komposisjonen skal ikke overskygge motivet heller, som her er den andektige mannen.
Joachim A.
Malboro man? FIkk nesten lyst på en røyk når jeg ser denne livsnyteren. Synes de forskjellige elementene og fargene i bildet styrker hverandre i fortellingen av den samme historien.
Eneste jeg reagerer neg. på er at øret er så uskarpt at det mister litt tilhørighet til resten av ansiktet.

Mvh Joachim
Yngve Sem P.
Et fornøyelig uttrykk hos denne fyren. Jeg oppdaget ikke sigaretten med det første, men synes i grunn det er et pluss å kunne lete litt i flaten. Utfra skråvinkelen opplever jeg det som helt kurant å "høyre-komponere" dette, og ansiktet er lekkert plassert i den horisontale v-en skapt av skuldrene og den blå horisonten (?).
Flott dof, smekre farger og ingen vesentlige forstyrrelser gir en gjensidig nytelse hos både motiv og betrakter. Absolutt bra !
Chr. G.
Takk for kommentarer! Det slår meg at jeg havner på største blender, også i mange tilfeller der jeg med fordel kunne hatt en noe mindre - slik som her. Det er nok redsel for ikke å få bakgrunnen tilstrekkelig ut av fokus og samtidig kortest lukkertid. Jaja. Det går seg vel til for meg også etterhvert.
Espen A. I.
Først fine farger. Liker absolutt uttrykket som er merkelig og fascinerende. Godt laget, men kanskje litt kjedelig utsnitt?

Espen.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu