Numero 2
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriAkt
  • Lastet opp
  • Visninger851
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_398433} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (14)
Ketil K.
Smaken er som baken, todelt? Selv så kurvet, ble dette litt for rett opp og ned og direkte. Ville croppet et godt stykke nedenfra, slik at formen ikke blir så overtydelig. Savner detaljering i mørke områder.
Arne S.
Vakker ende er ingen bakdel, for å bruke et godt f/64-uttrykk. Men motivet ligger i skyggen/delingen som speiler seg oppover ryggen. For meg virker den stående posituren litt anstrengt. Liker henne bedre liggende, med rumpa i været.

;)

Christer Eide L.
nydelig bilde, viser godt den menneskelige form. synes nuppene i huden virkelig gjør seg godt her.
savner derimot litt mer form, som du hadde fått ved å høyne kontrastene litt i photoshop. tror at du ved å dra den svarte markøren i levels noen steg mot høyre hadde fått til det. da hever du bildet mange hakk. nå er det litt for grått.
men ellers er bildet knall. ganske klisjé men fremdeles knall :)

Christer.
Inger-Lise S.
Her liker jeg spillet mellom lys og skygge, samt de sensuelle linjene i bildet.Jeg liker posituren; mer enn om hun lå der kjedelig.Nåja, den siste der er jeg trolig alene om ;-)

Inger-Lise
Line Kristin W.
Neida ILS, jeg synes også sånne lekre sprettrumper bør forholde seg relativt utilgjengelige i stående ryggbrekkpositur! ;-)

Fine, myke linjer og "riktig" lys. Rent, pent og estetisk vakkert, - skjønner jo godt at dere gutta er hekta på å fotografere sånne, fotografere sånne, fotografere sånne.
For det er der mitt "problem" med dette bildet ligger, jeg synes liksom jeg har sett det så mange ganger før. Når jeg (tror jeg) vet hva det innholder på forhånd, må bildet by på noe uventet for å klare å fange min interesse. Det gjør ikke dette i særlig grad, men så æ'kke jeg mann heller, da ;-)
Dag T.
Nydelige former, jeg undrer meg litt over at baken er litt overdrevet på grunn av stillingen, men lyset er fint.

Det som plager meg blir strengt tatt litt kjedsomhet (i den grad man kan kjede seg med et sånn syn). Mykt og deilig, men litt 70-talls, uten av det blir så spennende. Jeg savner vel egentlig noe mer, et brudd av noe slag, som et viltert lite hårlokk på ryggen eller noe annet. Første innfall var faktisk en maur på den største lyse flaten.
Inger-Lise S.
Sorry alle, må bare le her av Line og Dag:)
Herlig!

Chr. G.
Er det din "second wife" du sikter til med tittelen? Velbrukte former i fotografisk sammenheng, pent og teknisk tiltalende selvfølgelig. Allikevel tror jeg nok jeg hadde fått en følelse av repetisjon dersom jeg selv hadde begått det. Er enig med de som savner et aldri så lite rusk som kunne pirre ytterligere.
Jan Erik L.
En klassisk øvelse i aktfoto. Teknisk godt utført, med et flott lys.
Men i likhet med flere, savner jeg noe som gjør bildet til mer enn en teknisk øvelse. Jada, jeg har gjort mange slike sjøl, de tekniske øvelsene må til. Et annet utsnitt av ryggen kanskje. Eller som DT sier, en hårlokk eller noe som bryter opp, skaper spenning.
Så, teknisk sett, full pott. Innholdsmessig midt på treet.
Joachim A.
Kun et forslag til beskæring for å oppnå et noe mer abstrakt utrykk, som kanskje hadde gjort bildet enda mer spennende?:

Ville kuttet ca. 4 cm i toppen og enda tettere på venstre side. Da ville bildet blitt mer abstrakt og "todelt" med en konkav og en konveks sprekk.

Ellers synes jeg pompen er brillefin :)

Mvh Joachim
anders s.
her kopierer jeg Jan Erik sitt synspunkt
dette blir kanskje litt som et fugleportrett på en pinne strategisk plassert i det gyldne snitt med en dus jevnfarget bakgrunn der fuglen er 100% skarp og eksponert helt etter boka
altså litt gjesp,men vakkert estetisk
forøvrig så ser det ut som at du har funnet deg en formfull og flott modell
eksoryper er uten tvil vakre,spesielt som Strømme er inn på, i senga med baken i været:-):-)
ha en flotters "fotolanghelg" Kjell Sigurd
mvh anders
Kjell Sigurd S.
Takk for flotte kritikker! Innholdsmessig er vel ikke dette så spennende, ser det. Hyggelig at flere synes lyssettingen er grei. Takket være deres ærlige og gode kritikker sitter jeg tilbake med hodet fullt av idèer til sprekere saker.

Mvh
Kjell S
Myriam B.
Liker motivet og lyset, men rumpa er vel litt i overkant spretten?

Slik hun står, så får jeg inntrykk av at overkroppen burde fortsatt foroverbøyd, så det blir noe unaturlig ved posituren.
Svend Wiig L.
Hei Kjell Sigurd!

Så dette bilde da du la det ut men ville bruke over en uke for å kommentere..strenge krav blitt nå!:)

Nei, men konfirmasjon og jobb....osv:)

Litt pussig dette da jeg ser du for første? gang legger ut et aktbilde....som en fuglefotograf...!
Kontrast til meg som gjore det motsatte...på samme tid..:)

Må jo innrømme at denne bakparten av en kvinnekropp er anatomisk perfekt, etter min og sikkert Leonardo da Vinci sin smak!!:)

Litt "nuppete" på baken som sier meg at det kanskje var litt kjølig....!??

Lyset er hele spenningen her, etter min mening der det fremhever visuelt godt kvinnekroppen!

Ingen revulusjon men estetisk, godt og for et mannebein alltid liker å se på....! (Antall visninger kan bekrefte det, noe som ligger i urinnstinktet til mannen! Kanskje noen kvinner også!?!:))

Enkelt og greit og har ingen forbedringspotensiale i dette bildet.

Fantasien med effekter men troverdighet kan kanskje vise noe annet stykke arbeid, men det blir et annet stykke arbeid...!

Liker det i sin enkelhet og lyset som sagt; er avgjørende og trenger IKKE detaljer i det mørke!

Mvh Svend
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu