Exit and pray
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2009-05-16 12:17:04
    Versjon #2
  • Lagt inn: 2009-05-16 12:18:45
    Versjon #3
  • Lagt inn: 2009-05-16 17:30:29
    Versjon #4
Fotograf
Utstyr
  • 40D
  • Sigma 15mm f2.8 DG
  • Brennvidde15mmmm
  • Blenderf/7.1
  • Lukker1/800s
  • Nei
  • AnnetBildet er tatt med en fjernkotnroll kalt toungeswitch som ligger i munnen min. Når jeg dytter tungen på den så taes bildet. Som sikte har jeg noe som heter Crossight og er to plater med optisk korrigert sikte. Sikte er lagt på linje med hjelmen og peker samme retning unasett hvordan hjelmen sitter på hodet.
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_397342} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (12)
Christoffer N.
Liker det! Tøft bilde :)
Ron H.
takk! Er temmelig fornøyd med det selv. Derfor turte jeg å legge det ut =)
tove j.
Hei. Jeg ville ha kuttet vingen slik at det bare er hjulet og litt av propellen som vises, da blir det enda mere luft rundt hun som svever og bitte litt på høyre side, for balansens skyld. Bildet er tøft det. Vennligst Tove J.
Ron H.
Hei Tove!

LIker også når du en har mye luft rundt motivet. Men akkurat her så ville jeg ha med flyet for å vise overgangen fra trygt til skummelt/frihet. Skulle ønske at kameraet ikke var vertkalstillt, for da hadde ikke vingen sett slik ut. Men det er begrenset plass på hjelmen til å ha video og stills side om side. men takk for input =)
Eirik F.
Tøft motiv og for en kul plass å fotografere fra. Jeg forstår ideen din med å vise flyet. For meg hadde et bilde med kun hopperen og himmelen rundt vært å foretrekke.
Ron H.
Ville det ikke da se ut som om alt var redigert i PS?

Skal lage en versjon til med kun hopper og luft og legge ut originalen =)
tove j.
Hei igjen. Hvis du har med hjulet på flyet og dermed litt av propellen burde det ikke være noe tvil om at hopperen virkelig hopper fra et fly og at bildet er tatt av en bak motivet (hopperen) Vennligst Tove J.
Ron H.
Hei igjen Tove =)

Da har jeg laget en versjon med hjul og propell.

Snakket med en annen videomann her, og det er nok fordi vi er fallskjermhoppere at vi liker den første versjonen best hehe ;)
Avsluttet .
Hei Ron
Tøfft! Liker at du har med fly, jeg synes det forsterker effekten når vi ser opp på flyet og ned på skydekket. Veldig interessant teknisk sett :-)
Mvh
Ronny
Avsluttet .
Ganske spennende action-bilde. Versjon 4 fungerer best for meg, men jeg ville gjort den versjonen en del trangere på høyresiden.

Grunnen til at jeg ikke liker vingen i hovedversjonen er jeg synes den er kjedelig element som tar for mye oppmerksomhet når den er så nær øvre bildekant. Jeg synes den skaper litt fokuskonflikt.
Hjul og propell synes jeg forteller mer enn nok om flyet, og endatil mer i retning av subtilt.

Ron H.
Tror jeg skjønner hva du mener Knut. Hvis du gjør bilde trangere på høyresiden så får du en diagonal fra høyre fot og opp til propellen?
Avsluttet .
Ja, det var diagonal jeg tenkte på også.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu