Utstyr
  • Nikon D300
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger358
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_395686} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (20)
Inger-Lise S.
Hei Tove!
Her har du hatt blikket i aksjon!Jeg ser et hjortedyr som klamrer seg fast i bergveggen her..Vil tro bakbena tar spenntak i motsatt vegg?
Treverket har sannelig et forskremt uttrykk i øynene og! (Ja, jeg ser både øyne, mule, munn etc. i denne trerota..)Mørket bak gjør det hele mer truende. Bra!
Godt sett Tove!

Inger-Lise
Dirk R.
Hei Tove,

jeg se en rådyr hode som går mellom bena for å spise.det hele virker bra i svart-vit. veldig godt sett.

hilsen dirk
Håvard F.
Hei Tove. Ser en gris her jeg... som er ute å svømmer bryst.. Jaggu smilern au ;) Artig og godt sett.
mvh
Håvard
Isidoros P.
Hei Tove
Det er sånt man møter når man ute for trøbler og eventyr..Jeg liker at bilde er i s/h og at det er passe mørkt for å veilede fantasien...dessuten ser jeg at du finner på mye spenende og kreativt nytt..
Zett Alexzander E.
Heisann.
Du har et godt blikk for naturens skatter. Bra jobba Tove.
z:-)
Øyvind S.
Et bilde som viser hva naturen kan gi, du finner det figurative.. her gjengitt i kontraster og blikk mot betrakter.. veldig bra hvordan buen skaper avstand til bakgrunn..levende/ død følelse gir det meg ..
Øyvind
Tove H.
Takk så mye for positiv respons fra dere - og interessant å høre hva dere ser...og tenker.
Hilsen Tove
Hans-Jørgen H.
Minner om levninger fra perm/juratiden dettane!
Her er ikke mye ånde tilbake Tove!
Et seksbinet, forhistorisk dyr(vesen) har gått i "det sorte hull" og har brukt sine aller siste krefter på må komme opp i lyset...men dessverre...forgjeves.
Kan og være en forsteining fra et vulkanutbrudd i fjern fortid.
Mange tolkninger her...også mot homo sapiens og deres desperate framferd mot seg selv, dyrene og naturen.
Tyrin.
Liv F. D.
Goood morgen Tove !
Opservang som du er , SNUBLET :) du nesten over denne rota her. Men heldigvis for deg, du ramlet ikke, men fikk lurt den inn på brikken din . Denne flotte, smilende grisen. Enig med Håvard, det må være en gald gris dette her. Liker kontraster - og fint i sv/hv.

Ha ei strålande helg!
mvh
Liv ")
Ivan H.
Hei,

Du har fått mye positive kommentarer her, men må kanskje skuffe deg litt å si at dette fungerte ikke så bra i mine øyne.
Ser diagonalen, og ok gjenngitt i s/h.
Men jeg ser med en gang hva dette er, og da sitter jeg og prøver å bikke bildet til venstre for å få treet stående. Ganske irriterende, men usikker på om det er dette som er meningen. Hvis dette hadde vært mer abstrakt, ville det fungert i mine øyne.

Du har også litt å gå på når det gjelder s/h skalaen. Spesielt i de lyse partiene.

Mvh
Ivan
Avsluttet .
Spennende abstrakt slik jeg ser det 2V, hemmelige mørke partier, vakker figuristisk rot med godt utrykk, ser ut som noe prøver at unslippe sin predator, et levende bytte i min tolkning.
Mvh. Wind 8~))
Avsluttet .
Dette er klart en norsk antilope på flukt fra sølvreven Arne fra Namsos! Predator? Hvem er han? Fint bilde som setter igang prosess!

:-) Erik
Odd E. k.
Du store alpakka tovemor!
Dett er nok Rudolf som har rotet seg bort sammen med andemor. Virker veldig forskrekket over å ha havnet i et annet univers der julenissen er slem og stor. Her går svipa i lange drag mens de farer over nattehimmelen til fjerne himmelstrøk. Hvor skal dette ende. Hjelp, jeg vil tilbake til vår jord og eventyrskogen og alle mine venner roper Rudolf ut over himmelhvelvingen!!!
Tovemor, her er råd dyre...

Ha en fin maihelg med din kreative sanser!!

Mvh

Odd E.
Per Einar G.
Første intrykket var flip vertikalt men etter å ha studert det nøye så kommer Hjortedyret fram i øvre del av rota, nebbet på et gjess og litt til i midtre del av rota og en stor type av eksotisk maursluker i nedre del av rota. Alle titter fram fra Tove's kreative vinkling og etterbehandling. S/H konverteringen gir det toneomfanget/lys en trenger for å få en passe trollsk stemning synes jeg.

Mvh
Per E.
Avsluttet .
Hei Tove
Ut i skogen, og du finner masse av rare figurer. Et greit bilde av denne roten/stammen, hvor du har laget det passe trollsk med de mørke tonene over hele bilde.
Bare fantasien setter grenser.
mvh arild
Knut R.
Næ set på den du! Ganske spesielt!

Godt sett, Tove! Jeg tenkte først på en hest, men ser at mange andre har fått andre assosiasjoner. Moro når man finner slikt!

Gjør seg godt i S/H.

mvh Knut
Lill Beate Bru F.
Her er nok jeg litt utenom de andre, jeg ville heller sett bildet den rette veien,mulig min fantasi er borte i kveld. Flotte s/h toner:-)
Tove H.
Tusen takk for alle gode tilbakemeldinger,
og ditt tips skal taes med i tenkeboksen, Ivan.
Hilsen Tove
Marit O.
Her har du vært våken Tove,ser et dødt dyr jeg som er forlatt i skogen,di mørke tonene på bakgrunnen forsterker stemningen!

Mvh Marit
Tove H.
Tusen takk, Marit!
Hilsen Tove
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu