Iman
Portrett bilde av en hip-hop jente.
Liker det godt.
Utstyr
  • Nikon D300
  • 18-70 standard
  • Brennvidde50mm
  • Blenderf/11
  • Lukker1/125s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_394350} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (5)
Avsluttet .

Hvor mye koster hun?
Christer U.

Hun er nok ikke prostituert. men skal du legge igjen en kommentar hadde det vært fint om det kunne ha handlet om bildet. hva som kunne blitt gjort bedre eller hva du eventuelt syns at ble gjort bra.
Skjalg S.

Bildet er bra det, men jeg synes du har fokusen litt feil. Ønsker kontakten i øynene men her har du kanskje brukt autofokus? Fokusen er skarpest på brystene. Kunne tenkt meg et litt større utsnitt, litt luft over hodet og på høyre side. Men bildet er fortsatt veldig bra det. Masse farger og pen modell.

mvh
Skjalg
Per Gunnar H.

Jeg får også assosiasjoner til ei gatejente her. Mest på grunn av den bortslitte neglelakken og heroinistjakka som står i kontrast til et pent sminka ansikt med nydelig munn, fin sveis og BH`en.
Det er en del refleksjoner jeg ikke liker, spesielt på fingrene. Noe som, i samband med neglelakken, får henne til å virke litt skitten. Regner med at det skal stå IMAN på fingerleddene og synes det burde vært fokus på det når hu først har tatt seg tid til å skrive det(ellere er det tatovert?)
Savner et mere "sultent" blikk også kanskje.
Enig med Skjalg over her om at det er litt vel trwangt utsnitt.
Men alt i alt er det et bra bilde, selv om det som sagt kanskje utstråler litt mere prostitusjon enn hiphop.

Mvh Per
Christer U.

Ok, Takk for kritikk. Jeg skal prøve og se om ikke jeg får tatt en reshoot og korrigere noen av problemene. at fokusen er litt feil kan godt være pga at jeg har myket opp huden i ansiktet. skulle kanskje gjort det på overkroppen også? øynene fikk litt blå sminke på derfor de ser litt ekstra tåkete ut.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu