Litt usikker på kontrastene.
Vingene falt ned hele tiden og ble ikke seende ekte ut likevel, så jeg fant ut at det ikke hadde noen hensikt å klone stropper.
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2009-04-28 07:40:16
    Versjon #2
  • Lagt inn: 2009-04-29 03:15:11
    Versjon #3
  • Lagt inn: 2009-04-29 18:58:33
    Versjon #4
Utstyr
  • canon 400D
  • Canon 28-80mm
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_393432} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (22)
Roy-Cato M.

Bildet hadde sikkert gjort seg bedre uten vingene siden de bare falt ned. Bildet er forøvrig lunt og tiltalende syns jeg.
Mvh Rc
Dirk R.

Hei Aina,
lit mer kontrast kunne det har vært synes jeg, men ellers er det et flott bilde. Barn ser helt naturlig ut mener at det ikke virker "stillt opp for fotografen"

hilsen dirk
Aina s.

Takk for kommentarer. Enig i at bildet kunne vært foruten vingene Roy Cato. Jeg tok endel bilder uten vinger også etterpå. Takk for synspunkt på kontraster Dirk. Skal prøve å legge på litt mer kontrast. Hyggelig dere synes det ellers er et fint bilde. Jeg liker det godt selv, til tross for at hun ikke ser helt flyvedyktig ut...

Mvh Aina
Roger H.

Her tror jeg ikke mer kontrast ville gjort noe positivt her. For meg ligner det på et Kodak Instamatik bilde og det er bra. Derfor likte jeg bildet.
Det er bare så rett på bilde uten noe kluss og det har en fin stemning. Ikke gjør noen endringer mener jeg.

vh Roger
Aina s.

Hei Roger. Lettelsens takk for det i tilfelle. Har prøvd flere ganger å justere kontrastene nå, men hun blir fort enda mørkere under øynene, noe som absolutt ikke er kledelig. Mulig jeg legger ut en V2 jeg holder på med. Dette er jo en av englene mine, så om ikke annet er det et artig bidrag til familialbumet. Får se hvordan kontrastene blir på utskrift. Takk for tilbakemelding.

Mvh Aina
Bela D.

Hei Aina.
Når så mange mener man ikke bør endre så må jo jeg komme med noe.
Det beste først. Barnet er så bra belyst at dette MÅ man bare få mer ut av. Ofte når jeg er ute å fotograferer ser jeg ikke alltid bakgrunnen - og nettopp slike som du fikk med deg i dette bildet. Skogen er grei, men den lille avrunede himmelen trekker helheten ned. Manipulasjon hit eller ditt - her hadde jeg bare gjort alt for å få fram det som virkelig er motivet nemlig barnet. Jeg er sikker på at med din kreativitet så ville du fått til noe fiffig ;)
Som sagt redd barnet.
mvh
Odd
Tom T.

Hei!

Synes poenget i bilde er godt levert.

Himmelen er det som trekker ned.

TomT
Thore L.

Flott lys, flink model og enkelt og greit presentert. Vinger eller ikke, jeg synes bildet er bra. (Jeg ville nok foretrukket uten vinger...Hun ser jo ut som en engel uansett :-)) Er enig med flere av de over om at himmelen trekker litt ned. Du kan jo vurdere å kutte litt i toppen, men det er mulig det blir for trangt? Jeg tror jeg ville ha kuttet ned til de øverste tretoppene. Jeg liker kontrastene i originalen.
Thore
Aina s.

Hei. Takk for kommentarer Odd, Tom og Thore. Himmelen ble med fordi den har samme farge som toppen hun har på, men det vises jo ikke på sh´en ...skal kutte. Takk for at dere påpeker at den forstyrrer. Tror det blir trangt å kutte hele himmelen. Lurer på om Thores forslag vil fungere - det vil etterlate noe himmel på sidene, men samtidig er det jo lyst på sidene nede på bildet også (?) Skal se på det. Kan klone berget, men har et forhold til det også; "redd barnet" først selvfølgelig (morsomt og godt poeng Odd).

Mvh Aina
neil robert jones f.

Hei Aina.
Stor pluss modell er søtt og nydelig, jeg synes det skarp lys forhild fuger bra, foretrekke V/1,
Men jeg likte den andre versjon mye bedre, litt mer eventyr inn i det.
Mvvh. Neil
Thore L.

Hei igjen, Aina,
Jeg synes berget er helt greit, jeg ville ikke ha klonet noe der. Det virker ikke forstyrrende på meg.
Thore
frøydis k.

Fint bilde av en nydelig jente. Fint lys, men jeg synes den buede himmelen tar for mye oppmerksomhet.

frøydis
Aina s.

Takk for kommentarer Neil, Thore og Frøydis.
Kuttet himmelen og fant ut at jeg får fjernet mer himmel også ved et kutt på sidene, så prøver det. Ser poenget med at jenta kommer bedre fram, men liker selv også veldig godt V1. Dersom jeg skal gå for V2 ser jeg i ettertid at jeg bør klone de restene som er av himmel på sidene.

Mvh Aina
Bela D.

Hei Aina
Jeg ville ikke forskyve balansen med kutting. Jeg tenker mer at skogen dvs bakgrunnen ikke er en så viktig informasjon i bildet. Derfor ville jeg dempet strukturen ved å gjøre den mørkere. Himmelen også. Da kommer barnet som er blikkfangern først og enda tydligere fram. Og øyet henger seg ikke fast i himmelen.
mvh
Odd
Aina s.

Takk for tilbakemelding Odd. Har justert bakgrunnen littegrann mørkere. Tror kanskje du tenkte på mørkere justering, men med mer justering forsvinner finværet synes jeg, og lyset på jenta samsvarer ikke lengre med omgivelsene. (Justeringene ser alltid ut til å være større når jeg ser det på PS enn her på foto.no, av en eller annen grunn...) Synes selv jenta kom litt bedre fram på V4 og setter stor pris på tipset.

Mvh Aina
Roger H.

Ser du har 3 versoner til her. For meg er det originalen, V2 og V4. I V3 synes jeg du har ødelagt bildet med å fjerne den buede åsen. Den er jo med på utrykket i komposisjonen. Ser det er mange meninger om det, det er jo bra.

vh Roger
Avsluttet .

Hun fløy ut fra åskammen og landet trygt denne gangen også, liker bildet av englefjes med bestemt blikk, mamma kjør meg opp, rundt på baksiden, jeg vil fly mer!,
med knapp på den originale originalen.
:http://www.nrk.no/nyheter/1.3168751
Mvh. Wind 8~))
Svend Wiig L.

Hei Aina!

Flott modell med en historie om et eventyr i skogen!
Er det ørnevinger hun har på ryggen?
Kommer kanskje ikke så godt frem.

Ok! Ve. 2!

Mvh Svend
Aina s.

Takk for gode tilbakemeldinger Roger, Eivind og Svend. Jeg prøvde å printe ut V1 på printeren hjemme på photo rag papir, og da blir den litt mørkere med mer kontrast på utskriften. Det ble ok synes jeg. ( Ganske typisk forresten, kan sitte lenge å finjustere et bilde, og så blir det aldri helt likt på utskrift likevel...) Ha en fin fotohelg !

Mvh Aina
Inger-Lise S.

Fint blikk og god blikkontakt her. Søt modell.Sorte vinger? Ja,ja:) Jeg liker best utsnittet i v3, men v4 kommer hakk i hæl..
Det du skriver om utskrift er jeg kjent med, men mye er en treningssak om du bruker samme skriver..Må f.eks alltid ha bildet litt for lyst før utskrift..Fungert bra på min A3 printer på bilder jeg har stilt ut og..

Jeg liker bildet ditt godt.

Inger-Lise
Erland P.

Hej
Sødt portræt i S/H
Hilsen
erland
anders s.

god dag Aina
likte best versjon3 her
her får en mer fokus på den flotte jenta
mvh anders
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu