.. surfing på Alnes ..
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriLandskap
  • Lastet opp
  • Visninger284
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_392522} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (12)
Thorbjørn R.
Han ser litt avventende ut, surferen. Teknisk flott presentert med god bruk av toneskalaen og ellers intet å trekke for. Innholdsmessig tror jeg du kunne gjort mer ut av en surfeøkt. Om han i det minste hadde vært padlende ut på surfbrettet hadde dette nok i større grad fanget min interesse. Og ellers skulle det vel være rom for plenty av situasjoner med surferen og havet som kunne gitt bildet et løft.

Mvh Thorbjørn
Ivan H.
Hei og takk for tilbakemeldingen, Thorbjørn.

Lite action, enig i det. Har en del andre bilder med mer action og vannsprut.
Men her falt jeg litt for det drømmende. Altså, jeg får en følelse av frihet med dette bildet. Liker også holdningen til surferen. Det er får ut av kropsspråket er; tenkene, sliten, men samtidig glede og en følelse av frihet.
Det er grunnen til at jeg ville prøve det ut her. Om noen andre fikk noe ut av det, eller om det bare er meg som ser meg blind på intet :)

Kanskje jeg skal legge ut et bilde med litt mer action. Kanskje det er lettere å forholde seg til, også lettere å gi kritikk på.

Takk for at du tok deg tid.

Mvh
Ivan
Odd Einar F.
Posituren til surfaren gir meg assosisajonar til "Den gamle mannen og havet" For meg gir han inntrykk av å ville høyre til dette elementet med sine draumar og lengslar. Han har same posituren som eg har hatt mange gonger i møte med hav og båre. Difor kjenner eg meg igjen. Eg likar heile oppbygginga med bårene som kjem rett mot deg, og dei disige fjella i bakgrunnen med slør av skyer. God gråskala. Odd Einar.
Ivan H.
Takk for tilbakemeldingen, Odd Einar.
Interessant å lese dine assosiasjoner.

Håper fortsatt på noen flere synspunkter.

Mvh
Ivan
Thore L.
Teknisk synes jeg dette er bra, fine gråtoner og de vanrette bølgene synes jeg fungerer bra her. God plassering av surferen i billedflaten. På meg virker det som han er litt avventende, kanskje litt skeptisk eller resignert. Han vurdrer bølgene, men synes kanskje de er litt for tøffe? Jeg liker bildet.
Thore
Roger H.
Her er vel det meste nevnt. Jeg liker posituren til surferen, ser litt avventende ut. Likte komposisjonen her, surferen står fint i bildet. Det ser ut som han er støpt fast. Spennende bølger og fine gråtoner. Likte stemningen, har ikke noen forslag til endringer.

vh Roger
Ivan H.
Takk for tilbakemeldingene Thore og Roger.

Ja, surferen (en dame) slet litt med å komme seg ut.
Jeg "ser" en sliten surfer, men som samtidig nyter det.

Mvh
Ivan
Svend Wiig L.
Hei Ivan!

Ja, her står han og venter på den riktige bølgen osv.
Han er i siluett i store kontraster til resten.

Et "bare" ok bilde men har ikke så mange forbedringsmuligheter på dette bildet!:)

Mvh Svend
Kjell Sigurd S.
Noe klasisk over det hele. Litt "snill" komposisjon. Et kutt i høyre kan kanskje hjelpe. Himmelen ble også noe blass, og jeg tror en lokal kontrastøkning ville gi bedre dybdefølelse og et mer helhetlig uttrykk.

Mvh
Kjell S
Ivan H.
Takk for tilbakemeldingene Svend og Kjell Sigurd.

Nja, snill komp kan jeg vel være enig i. Men det hadde vært snillere hvis surferen var plassert til venstre og brettet peker inn i bildet. Her peker det ut av bildet og synes selv det tilfører bildet litt positivt, når det gjelder komp.
Mulig du har et poeng med himmelen, ville ha den litt lys i utgangspunktet, uten at jeg husker/vet hvorfor. Men skal prøve å justere den litt dypere.
Himmel, skyer eller fjell? Antar at du mener alt over horisontlinjen. Det er fjell (runde) med tåkeskyer.

Mvh
Ivan
Kjell Sigurd S.
Ikke lett å se at det er fjell du har i bakgrunnen. Mitt poeng var at en klarere definisjon på dette området kanskje ville tilføre dybde til bildet. Kanskje vil det allikevel ikke bli til det bedre.

Mvh
Kjell S
Ivan H.
Ser helt klart poenget ditt, Kjell Sigurd, skal prøve og se om det blir bedre eller ikke.

Mvh
Ivan
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu