Fryktløs... fremdeles...?
Gikk forbi en snowboarder som prøvde på et stunt her om dagen. Hadde med meg min relativt nye LX3, og fikk prøvd seriefotografiet på den. Om det skulle være tvil så gikk det bra med gutten:)
Synes bildet er relativt dramatisk slik det foreligger, men tar gjerne imot tips på hvordan man kan underbygge dramatikken ytterligere.
Utstyr
  • Panasonic LX3
  • -
  • Brennvidde60mm
  • Blenderf/4
  • Lukker1/800s
  • Nei
  • AnnetHar satt det enkelt sammen i photoshop elements 7 - "scene-cleaner".
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_391462} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (8)
Kristian H.

Har du ikke bilde av "landingen"?
Fredrik P.

Nei, bufferen ble full ved siste bilde. Jeg synes likevel at bildet får en viss følelse av ikke-utløst spenning slik det foreligger:)
Venche J.

Tøft bilde. Bra at det gikk bra med gutten.

Har selv D-Lux 4, men har ennå ikke prøvd seriefotografering på den. Brukte du stativ?

Wenche.
Fredrik P.

Hei Wenche! Bildet er tatt håndholdt, med AF/AE lås. Etterpå satt sammen i Photoshop elements 7 med "Photomerge scene-cleaner" som har en fantastisk automatikk i forhold til å få bildene riktig oppå hverandre basert på elementer i bildet. Tok meg 5 minutter:)
Kenneth J.

-Oj. dette kunne du titulert;
"This is gonna hurt!"
Glimrende slik det er.
Stian K.

Tøft og spennende bilde.Veldig klare farger.
Magnus L.

Hey,

Skal si at du fikk til en bra bildeserie, synd at du ikke fikk med landingen, hadde vært litt morsomt å se den. Det er bare en ting jeg vil kommentere på, og det er at for meg ser det ut som om fronten av brettet har forsvunnet i sammensetningen av rekken (snapshot nr.2). Ellers må jeg bare gi deg heder for et meget bra bilde, fin klarhet og bra "fengsling" av øyeblikket.

Mvh
Magnus H.L
Fredrik P.

Takk for glimrende ny tittel kenneth, og svært godt observert Magnus, skal få rettet det opp før jeg lager en print:) Takk for kommentarer:)
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu