Beskyttet
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2009-04-13 17:33:28
    Versjon #2
Utstyr
  • Canon EOS 400D
  • Canon 28-80mm
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriMennesker
  • Lastet opp
  • Visninger188
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_390277} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (18)
Avsluttet .

Ser du har lagt ut to bilder (BK og BG) med omtrent samme innhold. Dette er det beste. Det andre blir for "tomt" bak den mitt stilte personen. Langt bedre dybde i denne komposisjonen med de to menneskene. Fin toneskala. Du har lagt ut to versjoner/utsnitt? Synes høydeformatet balanserer best. Det innholdsmessige budskapet ditt synes jeg er greit, og gir rom for tolkninger.
vh kjellh
Knut Georg F.

Flott innhold og presentasjon, v2 klinger best.
Mvh Knut
Roger H.

Må bare slutte meg til Kjell og Knut her. V2 stramt og fint komponert med stemningsfullt innhold. Originalen synes jeg flyter litt ut.

vh Roger
Aina s.

Takk for tilbakemeldinger. Hyggelig at dere liker V2. Himmelen var nydelig denne ettermiddagen, så jeg stod og fotograferte da disse to kom løpende. Fint at kompen på V2 fungerer. Har endel mer å gå på i toppen, men det er stort sett hvitt. Skulle sikkert hatt et slags solfilter.

Mvh Aina
Alan Thomas Duncan W.

Aina;

- Nydelig
- Perfekt i B/W

Smooth Capture
Best regards
Alan....................:)
Håvard F.

Flott bilde Aina. God komposisjon. Fint i sh. Liker best V2.
mvh
Håvard
Lill Beate Bru F.

Vakkert, flott komp, likte begge versjonene, men heller vel mest til v2, da himmelen der er litt mer spennende i forhold til lyset som slippes igjennom på to steder.:-))
frøydis k.

Vakkert bilde med fint lys og god komp.
Synes versjon 2 er best.
Likte at det var i s/h.

Likte dette.

Frøydis
Aina s.

Takk for kommentarer Alan, Håvard, Lill Beate og Frøydis. Hyggelig dere liker bildet.

Mvh Aina
Avsluttet .

Vakkert i B&W, bra at noen passer på Aina, skarpe gode kontraster, spennende lys, godt fortellende, enern, toern, hver til sitt bruk.
Mvh. Wind 8~))
Eva Marie P.

Liker og v2.
Et godt bilde.
Liker lyset som faller så fint og tryggheten bildet gir.
God tittel som sammen med bildet gir en god komposisjon. Likte dette, har sett på det leeenge no. Et bilde som dette gir mye mer enn et synsintrykk. Supert.
-epl
Øyvind S.

De fleste barn løper gjerne mot vann.. heller ikke uvanlig at foreldrene løper etter, det gjør fortellingen i bildet ditt, synes høydeformatet gir meg mest fokus på situasjonen..likte godt kontrastene i bildet fra høylys til rolige toner...underbygger fortellingen.. likte dette godt..
Øyvind
Liv F. D.

Kjempeflott komposisjon dette Aina. Likte best #2. Fint fanget av en velkjent situasjon. Flott i sv/hv.

Liv ")
Aina s.

Takk for positiv respons Eivind, Eva, Øyvind og Liv.

Mvh Aina
Roger H.

Hei igjen Aina
Har sett mye på dette bildet og kommet fram til at originalen er klart best. Det jeg sa tidligere om V2 kan du bare glemme. Originalen har et mye friere perspektiv og en litt større fortelling. Litt usikker på hvordan jeg skal forklare det, men lyset gjør noe med meg i dette bildet som blir bare bedre jo mer jeg ser det.

vh Roger
Aina s.

Takk for ny tilbakemelding Roger, setter pris på det.

Mvh Aina
Avsluttet .

Rare greier.. Jeg som hovedsaklig bruker kvadratiske format burde synes det er best, men det tror jeg har noe med komposisjonen å gjøre først og fremst. Det har noe med "modning" å gjøre også, og at en ikke skal trekke konklusjonene før en har gått noen runder med seg selv, veiet litt for og i mot, noe av dette som det legges vekt på andre steder på fdn også.., ikke så dumt, det blir nok den beste kritikken, altså orginalen for meg også..!
Aina s.

He, he, takk for kommentar Kjell. Er litt usikker selv på disse to. Hadde landet på V2, men nå er jeg i ferd med å ombestemme meg jeg også. V1 blir noe nærere og roligere kanskje.
Ha en fin kveld !

Mvh Aina
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu