En vårdag i byen
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriFugler
  • Lastet opp
  • Visninger318
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_389574} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (8)
John S.
Kanadagåsa har fått et dårlig rykte på seg for de den bråker, sjiter og er for mange der vi mennesker ferdes. Men den er vel undervurdert som fotomotiv, noe dette fotografeiet tydelig viser. Flott.

John
Hans-Jørgen H.
Hallo Kjell Sigurd!
Dette er et vakkert fluktbilde av kanadagåsa!
For et herlig lys og bakgrunn da.
Skarpt og detaljert og fin komp.
Moro å se den i flukt.
Tyrihilsen.
Pål E.
Flott svevebilde. Lyst og samtidig kontrastrikt der det teller. JS: Ja, men husk at gåsa har varierende adferd alt etter som hvor den ferdes. Kanadagås i Setesdal, for eksempel, er ekstremt sky og lite villig til å nærme seg mennesker i det hele tatt. Jeg vet at mange fuglebilder her stammer fra lokaliteter som Østensjøvannet, Maridalsvannet og/eller øvre Akerselva, men andefuglene her er jo som parkdyr å betrakte sammenliknet med resten av landet.

Pål
Venche J.
Nydelig bilde av kanadagåsa på bytur.

Oppe hos oss (Finnmark) kommer du aldri på "skuddhold" med den optikken jeg har. Ikke har jeg vel tålmodighet til å ligge i kamuflasje i timesvis heller, så derfor nyter jeg bildet ditt.

Wenche.
Anne Ø.
Flott sves, gode detaljer og bakgrunnen
er aldeles praktfull som gjør dette svært
severdigt!
Kjell Sigurd S.
Takk for fine kritikker. John; ankepunktene mot kadagåsen er vel først og fremst at den er et fremmedelement i vår fauna. At den i tillegg bråker og gjør mye ut av seg får så være, det er det flere som gjør :-) Pål; ganske interessant dette med de forskjellige artenes tilsynelatende geografisk avhengige oppførsel. Noen arter er svært så omgjengelige på østlandet og ditto sky andre steder. Det finnes de artene som har motsatt mønster også.

Mvh
Kjell S
Gunnar N.
Bra! Nydelig bakgrunn og belysning ellers.
mvh Gunnar N
Håvard F.
Knallflott!
mvh
Håvard
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu