Flytur over Vikersund
Simon Ammann har god høyde over kulen i skiflygingsbakken i Vikersund, i 2. omgang under World Cup søndag 15/3-09 - og var en av de ytterst få som klarte å passere 200-metersmerket (202,5 m), til tross for en pysete jury som hadde satt farta alt for lavt. Ammann ble da også nr. 2, og fikk 3 ganger 19 som tellende stilkarakterer i det avbildete hoppet.
Beskjær, vil kanskje noen mene, men prøver å få frem høyden og dimensjonene her.
Utstyr
  • Canon EOS 450D
  • Canon EF 24-105mm F4.0L IS USM
  • Brennvidde24mm
  • Blenderf/7.1
  • Lukker1/1024s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_386062} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (4)
Anton T.
+1
Knallbra bilde av et flott skihopp. Synd med den wiren som er bak hopperen.
Øyvind S.
+1
Synes dette ble et godt bilde, du får frem hvor høyt de går i bakken, godt eksponert, wiren er vel en del av ustyret i bakken, blir vel vanskelig å kutte disse ned, dessuten synes jeg wiren virker som hjelpelinjer for øye nedover.. bra dette..
Øyvind
Håvard F.
+1
Flott skudd dette! Synd med wirene, men de er nå der.. Liker også at du har fått plassert en målemann perfekt i bildet på 80 meter.
mvh
Håvard
Geir A. G.

Takker hjerteligst for tilbakemeldingene! Wirene er rigget opp av NRK for dette kameraet som flyr i formasjon med hopperen... Fasinerende greier - det fyker opp og ned i en vanvittig fart, men ganske irriterende for bildene, ja!

Det var langt mellom lengdemålerne så høyt oppe i bakken, men de var uansett bare backup for videomålingen!
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu