Naust på smøla
Et naust på Råket Smøla på Nordmøre
Dette er et HDR bile som jeg må si meg ganske fornøyd med. Da det er et av mine første HDR bilder
Utstyr
  • Canon EOS 400D
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_384682} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (3)
Tage Åsali J.

Beklager men dette synes jeg ble misbruk av HDR teknikk. Av skyggene i bildet har du evt brukt blits, eller så står sola hardt på midt på dagen. Har du brukt blits har du iallefall bommet på teknikken. Har du kanskje tynet èn eksponering litt hard her kanskje? Jeg sleit med å skjønne hva motivet var i begynnelsen. Jeg ble ikke født i et naust, men nesten da jeg kommer fra Senja:) så jeg vet hva jeg snakker om:)

Om det er et kunstnerisk eksperiment så drukner det midt iblant mange andre førsøk, desverre. Bildet har mange utbrente felter, og en del igjengrodde og fremstår litt flatt, støyete og rotete. Ikke akkurat high dynamic range her.
Frank J.

Du har veldig rett i det du sier. Men det som er litt morsomt her, er at bildet er satt sammen av en del bilder som jeg hadde liggende. Når bildene ble tatt så var det ikke tenkt for å lage HDR av dem.
Så utifra utgangspunktet så vil jeg virkelig ikke si at det er så ille. Men skulle kanskje ikke kalt det HDR. Men det er faktisk brukt HDR teknikk på bildet. Håper du kan kommentere det andre bildet jeg også har Lagt ut. Og takker veldig mye for kritikken. :)
SveinM M.

Dette synes jeg går an! Mer som et avant-garde maleri eller noe sånt! Spesielt men absolutt ikke å forakte dette forsøket. Likte dette mye bedre enn det andre du la ut idag. :)
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu