The Great Decline
Bildet er malt med Ps lys (foto mørknet og lysnet med curves.) Bildet inngår i serien "Desert of Society", et landskap hvor jeg tar opp saker som engasjerer meg.
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2009-03-08 20:43:25
    Versjon #2
Utstyr
  • Canon EOS 400D
  • Canon 28-80mm
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriIndustri
  • Lastet opp
  • Visninger275
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_382189} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (10)
Avsluttet .

Hallo Aina.

Avvik og forfall ja, store ting.

Tolker dette som noe Dalai Lama saker, Tibet og styret med ledelsen i Kina, vanligvis kommenterer jeg ikke "political bazza", men ser for meg noe i den duren, flotte farger og morosam setting, kreativ tegning og maling med lys, kanskje med inspirasjon fra Arne Helleberg.

Mvh. Wind 8~))
Aina s.

Takk for kommentar Eivind. Bjørnen er nok mer konkret, men skal prøve å holde meg fra å røpe political bazza i første omgang. Ønskelig at det skal kunne tolkes. Teknikken er faktisk mer inspirert av Mr. Glorstad, som mente jeg burde gjøre noe annet "whatever", med skyene mine. Så begynte jeg å krote på dem...Stor takk til ham. Arne Helleberg er så langt over og fjernt fra mine kvalifikasjoner som det går an å komme - beundrer ham veldig. (Flere her inne som inspirerer meg...)

Mvh Aina
Håvard F.

V2 og uten panda :) Svært bra Aina. Godt formidlet :)
Liker bildet ditt svært godt.
mvh
Håvard
Aina s.

Takk Håvard. Pandaen er egentlig ikke så vesentlig heller, aner ikke hvorfor den ble med. Den svarte kalles moon bear.

http://www.davidshepherd.org/projects_asia_animals_asia/a...asia.shtml

Mvh Aina
Avsluttet .

Hei.
Jeg har vært å sett på dette bilde flere ganger i dag.Liker godt att folk eksperinenterer med motiver, og skaper bilder.
Bildet fasinerer meg, samtidig som det gjør vondt invendig, når jeg ser på det. Hvertfall der du har fjernet pandaen.
Ett bilde til ettertanke.
Veldig godt jobbet.

Venlig hilsen Lillian
Øyvind S.

Går ut fra v2 i denne kommentaren da den versjonen formidlet budskapet best i mine øyne, det at du har plassert buret helt nede gir nærhet til hovedpersonen/budskapet samt økt dybdefølelse der bjørnen er på vei innover til de evige jaktmarker,blikket til bjørnen opp mot det mørke bringer tankene til denne i bildet..synes dette ble et sterkt formidlet budskap.. godt utført..
Øyvind

Bela D.

Muren oppe i skyene virker himmelsk fredlig men bedragerisk. Så et program hvordan man behandler dyr i det riket. Bra jobbet.
mvh
Odd
Aina s.

Takk Lillian, Øyvind og Odd.
Jeg må få ut litt damp for tiden, så Desert of Society blir nok ingen hyggelig serie. Jeg brukte et foto som inspirasjon da jeg malte bjørnen. Det var lite hyggelig å se på. Har en profil på myspace, hvor jeg kom over noe info som minnet meg på disse bjørnene. 7000 bjørner som ligger i trange bur og blir tappet for galle i opp til 25 år. Det er hakket verre enn pelsindustrien vår, hvis slikt kan måles. Like bortkastet. Ikke veggpryd akkurat, men en strofe fra en sang fra Era fikk meg til å lage dette "Don´t you forget about me".

Lite man kan gjøre, men det går an å ha det i bakhodet og f.eks ikke kjøpe søte små dyresouvernirer med pels fra Kina (Tror de selges i Norge og i syden, i alle fall har jeg greid å få noen i hus).

Mvh Aina
Inger-Lise S.

Meget bra bilde. Spennende.Dyktig utført.Viktige saker du tar opp.

Inger-Lise
Aina s.

Takk Inger Lise. Oppdaget nettopp en bedre link til Animals Asia og bjørne prosjektet. Der er det info om bjørner de har reddet, man kan adoptere en bjørn mm.


http://www.animalsasia.org/

Mvh Aina
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu