statsraad lehmkuhl
tok dette på bryggen i Bergen. bildet er satt sammen av 3 eksponeringer. altså et forsøk på Hdr. For dere som ikke vet, heter dette skipet statsraad lehmkuhl.. :)
som totalt nybegynner, eller gjerne amatør. Syns jeg selv ikke dette ble så aller værst. men all kritikk tar jeg til meg, og ros. hehe
Utstyr
  • canon eos 450D
  • 18-55 mm IS
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriManipulasjon
  • Lastet opp
  • Visninger282
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_379110} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (11)
Jan Erik R.

Synes du har fått til en stilig effekt her og liker vinkelen du har tatt bildert fra. Eneste jeg kunne tenke meg er litt mer jobb med og få brygge og skur på høyresiden av statsraaden i samme mørke melankolske preg som resten av bildet. Godt jobbet!
Stian H.

takk for det :) ja jeg ser det når du nevner det. og jeg er helt enig.
kanskje litt feil å begynne med hdr med det første, men måtte prøve :)
Eva K T.
+1
Likte bildet ditt og at du har brukt HDR er bare fint, farger og linjer kommer mere til syne når en bruker HDR da særlig på båter, bygninger, skyer :-)
Stian H.

Takk for det Eva :) Du har noen fantastiske bilder her inne. Jeg har mye å lære.. :)
Knut Georg F.

Et vanskelig prosjekt du har gått inn på her. I utgangspunktet fint og dramatisk bilde, men det kan se ut som om du har prøvd å gi master, bommer og baugspyd en annen eksponering enn himmelen bak, og her er det sikkert umulig å lage gode seleksjoner - himmelen bak synes å være mye lysere enn ellers.
Bruken av vidvinkel gir fordreid perspektiv/linjer, og det blir litt merkelig ballanse i dette tilfelle mellom høyre og venstre side av bildet.
Mvh Knut
Eli R.

Jeg gjetter at haloen er forårsaket av at du har dratt for hardt i spakene, ikke av noen seleksjon.
Det jeg syns blir uheldig med HDR på snø og andre hvite flater er at de fremstår som grå og møkkete.
Så min mening er "prøv igjen" :-)
Geir V.

HDR/tone mapping kan ødelegge mye, men også fremheve mye. I dette tilfellet fremhever kanskje haloene mere enn de ødelegger etter mitt syn. Negativt er det at skillet fra nettet i baugspydet til skyene til venstre blir for stort. Det er alltid ikke like lett å unngå å "dra for hardt i spakene" når man ser effektene man kan få frem som Eli Rein påpeker.
Mvh Geir
Stian H.

takker for synspunkter, kritikk og ros :) kjæmpe bra med konstruktiv kritikk. Det tar jeg til meg, lærer av og jobber videre med fremover, så jeg kan bli en bedre fotograf.

Tusen takk alle sammen. :)
Terje L.

Stilig bilde, men personlig synes jeg halo-effekten er vel framtredende.

Etter min opfatning er det med HDR som med romklang i PA-lyd. Kan du høre romklangen, har du lagt på for mye. HDR skal hjelpe til med å fremheve et ellers vanskelig motiv, ikke være et mål i seg selv.

Men for all del, godt jobba. Jeg kan ikke HDR selv.
Geir K.

Fint bilde av statsråden dette. Liker effektene godt.

Mvh geir
Stian H.

Takk for det Geir. :) delte meninger her, men det er jo ikke så rart, siden alle har hver sin smak og synspunkter. Setter stor pris på alle kommentarene.

man lærer så lenge man lever, forhåpentligvis :)
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu