• Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2009-02-23 22:11:01
    Versjon #2
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriAbstrakt
  • Lastet opp
  • Visninger325
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_379075} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (17)
Oona Christine T.
Hei Ivan!
Bildet er sterkt!
Og jeg syns det gjør seg i begge versjoner, med en liten "knapp" på det med farge i...
Og det som gjør at "øyet" vandrer er den lille flekken i høyre hjørne(men det er du sikkert klar over...!)
Det jeg ikke er sikker på er inndelingen som er gjort.
Hvorfor det?
Jeg liker de alldeles "skrella" bildene jeg har sett hos deg!
Og dette er faktisk ett av dem!
Men er usikker på disse linjene.
Vel, det var noen tanker fra meg, men kunne tenke meg å se bildet uten linjer..

Mvh
oona

Roger H.
For meg fungerer originalen best. Finurlig oppdeling av bildet da den nederste delen deles av betongkanten. Er ikke sikker på om du har ment noe annet en komposisjon her. Bølgene går jo fint innover i bildet. Synes det er bra.
vh Roger
S. N.
Dette ble interessant, med de flytende bevegesene bak det stramme menneskeskapte. Severdig, kanskje først og fremst på grunn av den rene komposisjonen. Silje
Per Harald G.
Eg likar den farga versjonen best. Fin kontrast mellom farge og det nesten fargelause.

Eg syns ikkje det er nødvendig å dele opp bildet.(Eller var det slik?)

Eg likar roen og enkelheten i bildet ditt.
Thomas R.
Svært vellykket komposisjon, og god kontrast mellom de naturlige formene i vannet og de stramme linjene i gjerdet. Du har løst dette på en litt original måte som gjør at ihvertfall jeg må stoppe opp og tenke litt, bra.
Oona Christine T.
Hei igjen Ivan!
Ja, så feil kan man ta,måtte inn å se på bildet igjen, og skjønner jo nu at det var et gjerde...Som det ser ut til at Thomas og andre har fått med seg!
Det skulle vel ikke forandre måten jeg ser på bildet, men det gjør faktisk det!
Hmmm.interessant!
Bildet er svært godt! Det har vokst hos meg!

Mvh
Oona
Roger H.
Er tilbake----------er det virkelig er gjerde...
så bra vellykket.
vh Roger
Ivan H.
Hei og takk for tilbakemeldingene.

Oppdelingen av bildet, over muren, er et gjerde (wire). Det er nettopp de rette linjene i kontrast med vannet i bakgrunnen som tiltaler meg og grunnen til at jeg tok bildet.
Bildet er forøvrig 2 år gammelt, men har av en eller annen grunn ikke "turt" å testet det ut her på dotten før nå.

Roger; mulig du har rett i at jeg ikke har ment noe annet enn komposisjon her, men uten en ok komp ville dette bildet ikke fungert. Sammen med komp er det altså dybde, kontrast mellom det harde og myke, og det skaper et bilde som tiltaler meg.

Var usikker på om jeg også skulle legge ut den versjonen som er i farger, for det kan kanskje ødelegge litt for den i s/h, om dere forstår hva jeg mener. Et bilde i s/h bør kanskje stå for seg selv. Men her lurte jeg litt på hvilken som kunne fungere best.

Og så fugleskiten da, den fører blikket ned til høyre, men synes den tilfører bildet ett eller anna. Usikker på hva. Kanskje den er med på å forankre bildet? Har prøvd uten, men da synes jeg bildet manglet noe. Kan legge ut en versjon uten skiten hvis noen ønsker det.

Takk igjen for tilbakemeldingene.

Mvh
Ivan
Jon V. S.
Hei Ivan. Henger meg på jeg og. Syntes dette fungerer bra. Tror bildet kunne stått seg fint uten wire'ene også, men flekken til høyre syntes jeg hører med...
Likte s/h versjonen best..
Mvh.
Jon V.
Avsluttet .
K1 utøveren har nettopp fått seg et hardt kne, ser deler av ringtauene og et snev av publikum der ute som svømmer i tåka, sementkanten ser jeg som det harde som knaser mot kjeven, endelig fått noe ut av dette, synes bildet mangler spenst, men slik er det jo når nervene slipper taket og taperen er på vei ned.
Kunne kanskje ungått fargestøyen på toern er min mening.
Mvh. Wind 8~))
Ivan H.
Eivind; hvis det er det du får ut av bildet, så forstår jeg at det mangler spenst. Hadde jeg tenkt i dine baner (under opptak) hadde jeg kanskje kunne tilfredstillt deg med et godt foto (i dine øyne).

Har tenkt litt på fargestøyen på v2, både under redigering og etter at jeg publiserte det her.
Har etterhvert kommet frem til at det gir bildet noe.

Takk for de to siste kommentarene.

Mvh
Ivan
Geir Helge S.
Virkelig bra sett. Blidet er passe abstrakt, og korningen forsterker uttrykket. Likte best versjonen uten farger.
Avsluttet .
Jeg har sett på dette siden du la det ut. Trodde først du hadde delt bilde selv. Så kommer det en forklaring angående wire. Det synes jeg så bra! Så kan du se hvordan vi tolker noe alt for fort. Jeg synes absolut #1 er best for meg...heller over til #2. Liker det rolige uskarpe. Betongkanten er et must. Det fungerer bar så bra for meg.

Mvh Wilko
Ivan H.
Takk for de siste tilbakemeldingene :)

Det er ikke alltid enkelt å tolke bilder, Wilko. Men det er interessant også å vite førsteinntrykket til folk. Ofte kan en forklaring også være oppklarende for betrakteren og enten løfte bildet, eller gjør det mindre interessant.
Jeg venter alltid litt med en forklaring, for å få vite førsteinntrykket. Hadde jeg valgt en litt annen (tykkere kanskje) ramme, ville det kanskje vært lettere å tolket gjerdet som et gjerde? :)

Mvh
Ivan
Avsluttet .
Rammen du valgte gjør også bilde spennende. Det skal/trenger/må ikke alltid være tydlig hva en fotograf mener/prøver å vise. Jeg likte den måte du framstilte bildet...Hjerne mitt trenger litt trim =)

Mvh Wilko
anne g.
hei ivan! nå har jeg vært inne flere ganger og sett på bildet ditt! liker det, det er nok kombinasjonen av det rytmiske, mønsteraktige gjentagende som tiltrekker. likedan inndeling i felt som kan minne om stofftrykk (av alt) med store sjablonger. he he, bare en assosiasjon.mvh anne
Svend Wiig L.
Hei Ivan!

Ve.1!

Dette har gått meg forbi!
Her likte jeg det meste!
Toner, hardt, bløtt linjer mm!

Den hvite flekken nede til hø. gjør det lille eksta!

Meget delikat og flott!

Mvh Svend
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu