Jeg vet at det er noe hvitt, men er interessert i å hvite hvordan bildet oppleves.
Utstyr
  • canon 50D
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDyr
  • Lastet opp
  • Visninger293
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_378266} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (10)
Avsluttet .
Hvitt kan brukes til så mangt Ingebjørg. Som en bakgrunn til hunden fungerer det greit i mine øyne. Noen vil muligens antyde, tror det har vært debattert før, overgangen det lyse og pelsen. Her ligger mye blått, eller cyan i pelsen, men ser meg fornøyd med det oppnådde resultat. Man får liksom et litt mer kunstnerisk preg over bildet, selv om det bare er et nokså kjedelig portrett av en hund. Jeg kan ane farver i bildets ytterkanter, cyan, noe som jeg ser på som et fint tilskudd for helhetsinntrykket i bildet.
Skarpheten ligger perfekt i øynene, og snuten har du også kontroll på ved valgt blender.
Helhetsinntrykket som jeg da sitter igjen med, er at jeg kan like (obs, der kom den):) hva du har fått frem, og gjør et kjedelig avbildning av en hund til noe mer enn en ren avbildning.
God helg til deg
mvh arild
Thorbjørn R.
Blikket til hunden fenger meg umiddelbart. Stirrende, litt sørgmodig kanskje. Jeg liker også rimet i pelsen. Ut over det så opplever jeg ikke dette som noe mer enn en teknisk grei - men ikke så veldig spennende avbilding av en flott hund.

Mvh Thorbjørn
Eli B.
Jeg opplever dette som et vakkert hundeportrett, og jeg synes det hvite gjør seg i bildet. Likte bildet og hunden veldig godt.

mvh Eli
Jarle H.
Bildet oppleves kaldt. Frossen pels og fargene gir inntrykk av kulde. Interressen og oppmerksomheten til hvalpen ligger et styke bak fortografen. Noe spennende skjer der. Synes det fungerer bra med dette interressepunktet som ikke sees.

Mvh Jarle
ingebjørg fyrileiv g.
Takk til dere.

Jarle - Det er en fullvoksen husky. Er ellers enig med deg angående interessepunktet og blikket til hunden.


-Ingebjørg
John H.
Hei
Umiddelbart tenker jeg at jeg får god kontakt med hunden. Den fanger oppmerksomhet med litt melankolsk og trist uttrykk. Ser også at det kan være en grunn til det. Mangel på oppmerksomhet? litt varme? selv om jeg vet at den ikke fryser fysisk, selv om den har rim i barten. Ellers er bildet helt greit og det hvite plager meg så aldeles ikke. Blåstikket derimot kan rettes på.
John
Jóhann Á.
Hei Ingebjørg!
For meg oppleves bildet direkte fordi blikket til hunden sitter rimelig bra. Hvitt i rundt er greit nok, men jeg ville tatt av litt på venstre siden. Det som ødelegger mye i bildet er feilbrytingen i pelsen med påfølgende blåaktig kant rundt hele hunden. Og i tillegg syns jeg fargene generelt sitter feil, blir mye nesten magenta i det. Så jeg synes det krever mer arbeid før bruk! :)

Svend Wiig L.
Hei Ingebjørg!

Tja, jeg har ingen forhold til hunder, på den måten du har....
Bildet er objektivt ok.
Det er nok en hardfør hund som ofte.....er med deg...på strabasiøse turer.
Blikket og det dirrekte, får meg til å prøve å forstå men "bare" et helt greit portrett.

Mvh Svend
ingebjørg fyrileiv g.
Takker dere siste også.

John - Den er nok ikke trist denne karen. -Han skal snart på tur og følger nyskjerrig med pakkkeprosessen.. Bildet er mye mer blått en hva som kommer fram, men det skyldes nok litt lave klevingrader.

Jóhann - Jeg er hverken uenig i kutt- eller fargefjerningsforslag som kommer fram her. Kanskje en dag vil jeg ta fram bildet igjen.

Svend - Ja, jeg opplever nok bildet annerledes enn andre grunnet både følelser til motiv, samt tilstedeværelse. Hunden er desverre ikke min, men tilhører en hundekjører i Karasjok.


Mvh
Ingebjørg

Jóhann Á.
Ville bare gratulere, Ingebjørg, med rundeseieren i BioFoto sin konkurranse! Det står respekt av slike prestasjoner!

Johann
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu