Hovedscenen
Et bilde fra en serie "gatebilder" tatt fra Nationaltheatret stasjon.
Liker hvordan man kan se etter små historier i bildet.
Utstyr
  • Leica D-Lux 4
  • -
  • Brennvidde5,1mm (24)mm
  • Blenderf/2.0
  • Lukker1/20s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_377589} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (4)
Linde G.
Hei
Jeg liker også gatefortografi slik som dette. I bakgrunnen kan man skimte mange historier og det er vel bare fantasien som setter grenser for hva man vil ha ut av menneskenes gjøren og laden. Hovedfiguren har fått kappet det ene beinet, synes godt han kunne hatt begge med..

Hilsen
Linde Gilberg
Avsluttet .
Liker utrykket på dette bildet, alle venter på toget hvis kommer, ipod og siste nytt, noen polakker skal kanskje på jobb, men hvor skal de alle?
Mvh. Wind 8~))
Øivind Helge E.
Takk for kommentarene!
Jeg skulle så gjerne hatt med beina til hovedfiguren, men bildet er skutt med kameraet på magen (reim rundt halsen, presser kameraet nedover for stabilitet), og jeg ser på "motivet" delvis i sidesyn. Folk er så følsomme for å bli tatt bilde av, så jeg vil helst være diskrét når jeg gjør det. Siden jeg bruker 24 mm linse så står jeg ikke mer enn to meter unna hovedpersonen. Hemmligheten er å knipse mange bilder, og lære seg hvordan utsnittene kommer til å bli. Men finkontroll kan man bare glemme. ;)

Hvis noen andre har erfaring med gatefotografering, så hadde det vært moro å høre hvilke teknikker dere bruker.
Avsluttet .
Setter kameraet på tripod, stiller inn zoomen på forhånd, bruker trådløs selvutløser, står et par meter unna og later som jeg driver med noe annet, eller har noen til å passe på et par meter unna og opptrer selv i bildet sammen med fremmede også med selvutløser, tvi tvi.
Mvh. Wind 8~))
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu