isøde vandring
det ønskes gjerne tilbakemeldinger uten ord som fint, flott og spennende. Bare for å sette i gang tankene litt..
Utstyr
  • Canon 50D
  • Tamron 90mm
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriMakro/micro
  • Lastet opp
  • Visninger520
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_375847} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (24)
Kristine H.
Hehe.. dette VAR fint, flott, spennende, anderledes, bra fanget osv osv!! elsker blå-fargen, det uskarpe, men tenker at det må være kaldt til den lille....?

Beklager, ingen kritikk å komme med her =)
Mvh, Kristine
Yngve Sem P.
Kjempeflott ! Nydelig blått og kaldt, ensomt. Mauren (eller mævver, som vi sier på østlandet) kan også fremstå som en kjempe i et naturlig landskap her. Perspektivet avslører ikke størrelsesforholdet, og det synes jeg er kult, for selv om dette rent teknisk åpenbart er makro, så er det morsomt å leke med tanken. Men det var altså fargen som fanget meg først her. :)
Avsluttet .
Syns du er god på disse Ingebjørg.
Denne bittelille karen som er ute på glattisen.
Likte nok vel så godt det forrige som ble litt sånn halvabstrakt,men dette er jo veldig fint det også da,med den skarpe lille edderkoppen i alt det flotte blåe.Og det er nok smak og behag akuratt det der.
Tone
Sverre H.
Hei Ingebjørg, nydelig. Klamt og kaldt uttrykk passer perfekt her. Liker at du har fått lys i bena på "lille petter". Er nok også ening med Tone om at ditt forrige var vell så bra, men også dette er ein fin variant i denne sjangeren. Blåfargen er magisk! Sverre.
Jan O Ø.
Hei.
Blått er en farge som gjør seg godt i de fleste bilder.
Nesten et bilde i seg selv uten edderkoppen, men den er nok med på å heve bildet ytterligere.
Mvh Jan O.
Thorbjørn R.
Jeg har nok desverre lite konstruktiv kritikk å gi her - men jeg går ut fra at en tilbakemelding om at jeg synes dette var vellykket også har verdi? (så lenge jeg unngår ordene "flott" og "spennende" hehe).

Skarphetsplan, lys og farger er helt prima her. Muligens ville en beskjeden beskjæringen til høyre gi en sterkere følelse av at edderkoppen spaserer "gjennom" bildet. Men samtidig liker jeg formatet du har valgt her.

Mvh Thorbjørn
Jon V. S.
Hei.
Det meste er vel sagt. Syntes du har en komposisjon og en tittel som fungerer, flott skarphetsplan og herlige toner. På min skjerm blir "deler" av edderkoppen litt borte men, er usikker på om det egentlig gjør så mye, den er jo tross alt på vei inn i mørket..
Liker bildet ditt godt..
Mvh.
Jon V.
Avsluttet .
Klart bilde, gode blåtoner, minner meg om "Boris The Spider", lyrikken finner du på Google.
Mvh. Wind 8~))
ingebjørg fyrileiv g.
Jeg er takknemlig for tilbakemeldinger.

Kristine - Det jeg ikke ville høre, men takk likevell..

Yngve - Det er ikke en maur du ser, så der klarte jeg å lure deg.



-Ingebjørg
Avsluttet .
Dette er en blåsnøvandrer. Vandreren er flott gjenngitt, hvor lyset gir en glød på bakstussen og beina.
Han er ikke alene, det viser sporene forann. De begynner å bli utvisket. Bak denne vandrer er dennes spor tydelige.
Dette er kjempesvære dyr. Du kan se dalen den passerer igjennom. Noe skog i front, og den flotte trerekken bakenfor gir bildet dimensjoner.
Det blåser på toppene, enn kan tydelig se snødrevet over fjellsidene. Mørke har senket seg, blåtimen er kommet, og ved litt ekstra hjelp av Ingebjørg fremstår det en flott blåfarvetone i bildet.
Jeg sier ikke mer.
mvh arild
Avsluttet .
unnskyld, det er umulig å utelate ordene du ikke vil høre.
mvh arild
Sophus L.
Her har du utnyttet lyset og liten dybdeskarphet på en mesterlig måte. Det eneste jeg vil trekke for er skyggen av eddekoppen som distraherer noe.

mvh
Sophus
Kjetil D.
Fantastisk flotte farger. Bilde av høy klasse dette.
Kjell Sigurd S.
Se det ja. Meget severdig "landskap" og sprek plassering av krabaten. Finner ikke noe å pirke på her.

Kjell S
Kristin S.
Bildet har noen magiske blåtoner som gjør dette ganske så dekorativt. Tross liten skarphetsplan har bildet en fin romfølelse. Liker den mørke linjen midt i bildet som på en måte danner en vei. Lyset som kommer inn fra venstre gjør også sitt for bildet. Kan like dette:)

Mvh Kristin
Jóhann Á.
Hei Ingebjørg!
Ligner veldig på mange av dine andre bilder, både i motivvalg, farger og utsnitt. Jeg setter pris på at hele edderkoppen er skarp, det gjør bildet mer konkret.

Johann
Ole A. V.
Har sans for utfordringen du har lagt til dine kritikere...
Uten edderkoppen har du en dekorativ abstrakt etter min mening, jeg ser ikke snøstorm eller noe, men lysspillet og formene er fascinerende i seg selv.
Med edderkoppen tillegges det et bærende element både til det rent visuelle og til oppfatningen av en historie. Vanligvis synes jeg det er mer vellykket med objekter på vei inn i bildet enn ut, dvs. mer rom foran enn bak. Her ser jeg at tolkningsrommet av bildet påvirkes av komposisjonen, og det aner meg at dette er bevisst.
Samtidig er det ikke til å komme unna at bildet helhetlig unektelig ser bra ut rent estetisk.
Øystein U.
Tøff krabat som du har fått tålelig skarp. Hærlig med det blå lyset. Fint med brunskjæret i beina på "kongroa"!Kanskje lit mye av det blå. Ta av litt i topp og til venstre.
mvh Øystein
Monika Frisvold V.
Dette har gått meg hus forbi!

Rett å slett delikat og lekkert der du får fram budkapet med isøde..Liker godt dofen, lys og blåfargen.

mvh monika
Tove H.
Vellykket formidling av liv i isødet. Litt mye blått,kanskje. Overlevde edderkoppen etter at du bar den med ut? Liker valg av skarphetsplan.
Hilsen Tove
John H.
Hei Ingebjørg.
Du legger klare føringer for kommentarer, og jeg skjønner deg. Det som er mest fremtredende er den gyldne "skapningen" mot det kalde blå. Surrealistisk i seg selv. Kompsisjonen er spennende og landskapet "dyret" beveger seg i er nesten måneaktig. Henger bare på at dette var dritstilig.
John
Odd Tore S.
En edderkopp på vandring over isen i blåtimen, heller uvanlig, for ikke å si uvirkelig, kost. Den må ha mer frostvæske ombord enn de stakars krekene i vedboden vår.
Skarpheten er i alle fall der den skal være, og bildet vekker oppsikt, først pga den knalle fargen, deretter pga at det er en tilsynelatende oppgående edderkopp.
Om det ikke hadde vært så blått, men kanskje ren bw, hadde jeg kanskje tenkt meg en edderkopp i månelandskap.
Komp osv er OK nok, det viktigste for meg er at bildet engasjerer.
Odd Tore
ingebjørg fyrileiv g.
Takk for alle meninger og synspunkt.

Arild - Spennende å lese din opplevelse av bildet. Men umulig å utelate nevnte ord? Nei, ingenting er umulig.

Sophus - Min personlige oppfatning av skyggen er at den gjør enormt mye for bildet.

Ole - Jeg er samstemt med deg om elementer inn/ut av bildet. -Som regel.. Derfor liker jeg veldig godt å bryte dette synet, med å lage bilder som skiller seg ut. Så ja, dette er bevisst.

Tove - Jeg har ikke arranger bildet! Er man mye ute på bakkenivå vinters tid vil man se mange kryp som er på vandring. Denne gikk altså helt av seg selv over isen, en utrolig ferd for den lille. Den levde da jeg fortsatte langs elva.

Odd Tore - Godt at jeg engasjerer deg med dette. Men dette er ikke så uvanlig. Jeg ser stadig disse små på isen. Den var noe slapp, ja. Men luska seg over i et sikkert behagelig og høyst nødvendig tempo for den selv.


Mvh
Ingebjørg
Avsluttet .
Her er det bare å henge seg på alle de rosende kommentarene...nydeligt..

Hilsen
Arne
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu