Utstyr
  • Canon EOS 40D
  • Canon EF 16-35mm 1:2.8 L II USM
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriLandskap
  • Lastet opp
  • Visninger310
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_375668} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (9)
Morten M.
Jeg synes du har plassert skiløperen riktig i bildet ved at han fremdeles er på vei inn i bildet. Synes bildet burde vært kuttet i toppen, kanskje også litt bak skiløperen. Det blir i mine øyne for mye blå himmel i forhold til det røde på skiløperen som jeg oppfatter som hovedmotivet i bildet. Skiløperen forsvinner litt, og det er synd. Det blir også i mine øyne en ubalanse, feil tyngdepunkt i bildet med den høye himmelen . Når det er sagt, synes jeg nok bildet ville blitt litt kjedelig uten treet som skaper kontrast og liv til bildet ditt. Jeg tror dette kan bli et enda bedre bilde, Mvh Morten
Thorbjørn R.
Hmm.. Jeg klarer ikke helt å bestmme meg for hva jeg synes om dette.

Treet er pent - og ellers er dette enkelt og greit. Det blir litt mye blå himmel, men samtidig liker jeg formatet her.

Mvh Thorbjørn
Ronny A.
Hei Espen.
Ville ha tatt litt av toppen, samt noe fra høyre, men mye godt i bilde. Tror også jeg ville ha justert ned rødfargen på jakka.
Ellers er jo treet og den blå himmelen nydelig:-)
mvh Ronny
Per Einar G.
Hallo Espen,

Liker formatet
Prøv en kontrastfyllt S/H versjon også, det hadde jeg likt.

Mvh
Per E.
Erik J.
Jeg kjenner umiddelbart igjen et av mine yndlingstrær (jeg har mange) og du kan se det på en annen årstid her: http://foto.no/cgi-bin/bilder/vis_bilde.cgi?id=326537. Bildet kunne med litt oppretting uten skiløperen være OK, formatet er bra, fin snø og himmel og plusspoeng for skisporet og lavt standpunkt. Men skråstillingen og og den litt klønete, feilplasserte skiløpereren skaper etter min mening full ubalanse i dette ellers delikate bildet.
Liv F. D.
Enig med Thorbjørn at det ble litt mye blå himmel her. Mnn komposisjonen var stilig. Ville justert litt på den sterke blåfargen.
mvh
Liv ")
Espen R.
Takker så mye for tilbakemeldinger og synspunkter alle sammen. Var usikker på dette bildet selv, og trengte derfor å få høre noen andre synspunkter. Tror at et kutt oppe og til høyre vil hjelpe betraktelig på komposisjonen, men ser at skiløperen ikke er hensiktsmessig plassert i billedflaten uansett.
Erik, skjønner godt du har fotografert dette treet, det har jeg selv gjort tidligere: http://www.foto.no/cgi-bin/bilder/vis_bilde.cgi?id=338948
Takk skal dere ha!

Espen
Erik J.
Det er fint å gå tilbake til gamle motiver og prøve på nytt: her syns jeg ditt tidligere var svært mye bedre!
Eva Marie P.
Vel Espen jeg liker dette bildet.
Syns komposisjonen er dristig med den høye himmelen, men liker det. Skiløperen kunne vært litt mer til høyre, men hvorfor skal alt være etter reglene.
Liker kontrasten i den rød jakken mot de lyse farvene. Dek kan vel være to hovedmotiv i samme bilde, både treet og skiløperen.
Enkel og fen komp. Som med hjelp av skiløperen slikke dette ut fra de vanlige bildene..
Men hva vet jeg, jeg er bare en amatør:)

Liker det jeg ser.
-epl
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu