Making visible Memories
Han gick fram och tillbaka, i sidled, satte sig, stod på tå, hela tiden med siktet låst på målet, den sjunkande solen som var röd över havet.

Bilden är tagen uppifrån Santa Monica Pier.
Bildet inngår i albumet Resor -
Utstyr
  • D300
  • Sigma 70-300
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriGatefotografi
  • Lastet opp
  • Visninger240
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_375319} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (5)
Roger H.
Dette er jeg litt usikker på. Uansett hvordan jeg ser på bildet så drar øyet seg opp i venstre hjørnet. Savner et holdepunkt til.
vh Roger
Morten M.
Er litt enig med Roger, øyet trekker seg forbi hovedmotivet og opp i venstre hjørne. Når det er sagt synes jeg lyset er spennende. Lange skygger fra en sol som står lavt. Mvh Morten
Eli R.
Kjempetøfft, Marcus! Ja, blikket drar seg opp i venstre hjørne så det er mannens oppgave å balansere dette. Så ut fra den teorien burde han stått nede til høyre. Men da måtte han nesten også snudd seg og sett inn i bildet...hmmmm

MITT første instinkt var å ha han lenger ned til venstre i bildet, altså ikke så høyt, og at han var litt lenger bakover på asfalten, slik at hans kropp ikke overlappet kanten av asfalten. Dvs sånn ville jeg gjort det "my way". Ren siluett som ikek tangerer linjer.
Joachim A.
Mye spennende å betrakte her! Alle sporene i sanden foteller om det yrende livet som har passert dette utsnittet i løpet av dagen, spennende skygger osv.
Mht utsnittet kunne kanskje problemet som nevnt over kanskje vært løst med å kutte noen mm i overkant slik at asfaltfeltene ikke møtes? Da hadde kanskje også de horisontale skyggene kommet sterkere frem...
Mvh Joachim
Marcus B.
Hej alla!

Jag ser vad ni menar med att ögat dras upp till vänster. Kanske skulle det problemet försvinna med en crop som du föreslår Joachim, ska prova det i alla fall.

Din idé Eli om att ha honom längre ner skulle kanske fungera också, men jag har en känsla av att bilden skulle bli "tung" upptill då. Jag ska prova din idé också. Att ha honom till höger gillar jag nog bäst ändå och att låta honom titta åt höger. Ska prova det också.

Tack för era kommentarer!
Mvh
/Marcus
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu