Bildet inngår i albumet Snø -
Fotograf
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriMennesker
  • Lastet opp
  • Visninger259
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_371772} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (9)
Avsluttet .

Minner jo om det andre "gule"bildet:-)
Jeg liker det godt dette også om det har en helt annen stemning enn det forrige.
Det jeg er litt usikker på er det lyseste feltet oppe i enden av stolpen,føler det tar litt mye oppmerksomhet,men vet ikke om det blir bedre av å kutte det bort heller,da forsvinner liksom litt av stemningen...........altså litt usikker:-)
Tone
Roy Arne K.

Her er det skikkelig vinter. Dewt snør vannrett. Dette bildet likte jeg veldig bra. Synes kompen også er brukbar. Det formelig «oser» kulde her.
Mvh. rak

Avsluttet .

Denne stilen liker jeg godt Tom. Føler det på kroppen. Var du ute i lysløype? Bra gjort synes jeg.

Wilko
Avsluttet .

Drittvær. Drittkult. Sært og skjevt.
Herlig utførelse av enkle midler som en grøftekant full av snø, en støpt autovern-greie. Og. Han ser deg. Han har blikket rettet mot deg. Flotters.

Ta med vater neste gang. Nei, forresten, la det være skjeivt.

mvh arild
Solveig E.

Syns bildet er kraftfullt!!!

Mvh Solveig!
Håvard F.

Synes bildet fungerer, men minner mer om tegning enn fotografi. Var litt usikker på om jeg likte ledningene, men etter å ha sett på bildet en stund så synes jeg de ikke er forstyrrende.
Spennende etterbehandling.
mvh
Håvard
Tone A.

Hei
Her har du verkeleg fått fram den kjølege kjensla som "rennedrevet" gir. Tenåringen som går der litt lettkledd frys,det ser ein på posituren og med hendene langt nede i lommane ser han visst på deg.
Snøen som driv gir ein mjuk overflate til bildet, men elles gir lysstolpen med ledningen og autovernet kontrast med sine sine skarpe linjer. Store kontraster med den utbrente snøen i grøfta under gatelyset og den mørkledde. Med gatelyset med så er jo den utbrente snøen ein konsekvens og snøen i forgrunnen er meir mørk og korna i teksturen. Bakerst fell snøen enda tettare.
Flott komponert og fotostandpunktet får fram "rennedrevet". Ledningane forstyrrar ikkje meg, slik som du har framstilt bildet.
:)Tone

Tom T.

Takk for kommentarene:) Har ikke lyst til å skrive, hvor bilde er tatt. Ønsker å ha slike steder for meg selv, kan si at det er meget kraftig lys der.

TomT
Tove H.

Vidunderlig snødrevstemning! Så levende fortalt at en nesten kjenner de våte snøfillene i nakken. Vakkert utført i gråtoner, sort på blikkfanget og hvitt.
Hilsen Tove
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu