Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriMennesker
  • Lastet opp
  • Visninger958
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_370766} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (8)
John H.
Hei Ingebjørg
Godt bilde av ungdommelig romantikk og forelskelse. Lyset, som ser ut til å være skarp kveldsol, har du utnyttet godt med å konvertere til sepiatoner. Fin plassering av de elskende i bildeflaten. Liker det jeg ser.
John
Avsluttet .
Hei Ingebjørg
Sier meg enig med John. Vakkert romantisk bilde. Til og med sepiatonene er romantiske. Liker refleksene fra vannet på de nakne brune kroppene, gir litt liv.
Jentas hår synes jeg også er bra med den lyse tonen som nesten holder på å brenne ut.
Bra skarphet og liker bildet ditt, som viser at du har blitt god.
Eneste lille pirk er ringen til gutten, litt forstyrrende i situasjonen.

Ha en fin uke
mvh arild
ingebjørg fyrileiv g.
Takk til dere to.

Arild - Refleksene i huden var noe av det lille ekstra jeg jobbet mest med. Ringen til min bror er en personlighetssak, og jeg ba han ikke ta den av. Forstår den trekker oppmerksomhet pga lyset, men det får så være.


Mvh
Ingebjørg
Avsluttet .
Ja, det var bare et lite pirk, men, må den være der, så må den bare, skjønner at slike ting kan være viktige for bæreren.
Og, jeg så jo at det var bror din. Tror du har noen bilder fra før, der han står og fisker + noen andre.

God natt
mvh arild
Ivar B.
Forsåvidt et greit bilde.Sommerstemning og nytelse. Stemning og lys sitter bra,uten at bildet gir meg den helt store opplevelsen. Jeg har ingen ide om forbedringer eller ting jeg skulle ønsket var gjort annerledes. Synes likevel dette blir et bilde under middels fra din hånd. Mvh ivar.
ingebjørg fyrileiv g.
Takker igjen.

Arild - Jeg har flere brødre, og denne og han som fisker er ikke samme karen. Men de kan fremstå som noe like.

Ivar - Det er natur som er min greie, og dette med portretter synes jeg er vanskelig. Selv er jeg godt fornøyd med bildet, men synes det er bra du kommenterer selv om du synes at det er greit. Takk!


Mvh
Ingebjørg
Ingunn T.
Lys, kontraster og fargevalør sitter godt synes jeg. Bildet bærer også preg av at det ligger litt planlegging bak; lyset faller så fint på de to og de er posisjonert fint ift kameradamen. Hatten er et pluss.

Mvh Ingunn Teigen
ingebjørg fyrileiv g.
Takk, Ingunn! Det var litt planlegging, mange forskjellig vinkler og positurer. Dette er nok det bildet hvor lyset treffer og utfyller best. Hatten er et must.

Mvh
Ingebjørg
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu