Roses are red :)
Klassisk i alle fall. Pappa liker dette bildet, men jeg synes ikke at det er det kuleste akkurat. Hva mener dere? :)
Bildet inngår i albumet Silje i Studio - I Medie-Prosjekt timene mine, har min bestevenninne vært modell :)
Utstyr
  • Olympus Camedia
  • -
  • Blenderf/5.6
  • Lukker1/125s
  • ja
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriPortrett
  • Lastet opp
  • Visninger1293
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_36786} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (8)
Morten H.

Jeg likte komposisjonen godt og idéen er god! Men synes ikke du har truffet helt med blikket til jenta. Hun ser litt usikker ut, hadde vært kulere om hun så litt overlegen og ovenpå ut. Hvis du skjønner hva jeg mener :)
Stein Rune B.

Ok bilde.
bra ide.
Fin modell.
Anne O.

fint bilde. jeg likte blikket/uttrykket hennes, hun ser så søt ut. litt sjenert, kanskje. vel.. jeg likte det ihvertfall.

-anne-
Anne O.

oj, nå merket jeg parfymflasken og håndjernene.. de burde ikke vært der, synes jeg.
Glen U.

det beste av ''silje i studio'' bildene synest eg.
litt uheldig med belysningen. (ansiktet er delt i 2)
håndjernene kan bli...
jarl A.

Iscenesettelsen er svært vanskelig sjanger i fotografi. Det blir raskt fullstendig krasj hvis du ikke har fullstendig kontroll på hva alle ting/objekter, lys, standpunkt, farger symboliserer. Vanskelig, vanskelig. La oss gjøre en analyse av bildet.
Du har en ung kvinne med et uskyldig ansikte/utrykk i en nok så forsiktig positur. Det å legge bena i kryss understreker OFTE at kvinnen er sjenert. Hun bærer (en litt)utfordrende underkjole i sort og støvletter som skal fortelle om en erfaren kvinne . Vi har friske rose blader strødd utover rundt jenta (positivt ladet og ofte en hyllest - skjønner ikke helt denne symbolikken i denne settingen - det blir bare feil) Det er utplassert håndjern og parfyme. Alt sammen er på en bakgrunn i et studio. Vi har et høyt standpunkt som er et symbol på makt.

Budskapet i bildet er veldig synliggjort og ikke særlig troverdig. Igjen ser vi bruk av veldig sterke symboler. Håndjern, støvletter og undertøyet gir bildet et opplagt budskap i forhold til jentas utrykk, men når hun sitter i et studio og med et slikt standpunkt med roser rundt seg blir alt helt feil og ikke særlig troverdig. Hun virker rett og slett ikke å være den hun utgir seg for å være.

Kanskje det bør være kvinnens begjær og fantasier som kommer til utrykk. Her blir det jo bare fotografen som har boltret seg i et studio og bildet forteller mer om fotografen en jenta. Det er ikke særlig imponerende heller ikke særlig interessant. Det blir som å se dårlige pornofilm.
Avsluttet .

Flickan är både vacker, blond och fräsch. Långtifrån en dålig porrfilm. Hela uppsättningen är mycket avspänd, blicken in i kameran ser oskyldig ut på något Lolitavis.

Det är först när man ser handbojorna man kan börja undra lite vad de gör där... men vafan... nåt får väl åskådaren klura ut själv ;-)

Parfymflaskan stör inte alls, tvärtom, den understryker att den unga damen säkert är nyduschad o att rummet har en svag rosendoft.

Kanske blir exponeringen lite i överkant då en del av hennes kropp försvinner in i bakgrunden utan att det verkar vara avsiktligt gjort, jag tänker på hennes högra axel och arm.

När får vi se nästa bild i serien? med handbojorna på och flickan på knä? *s*
Monica S.

Hei hei!
Tusen tusen takk for alle kommentarene dere har lagt inn. Jeg er ganske ny innen dette, så jeg både trenger og setter pris på ris og ros :)
Når det gjelder dette bildet, ser jeg at jeg har fått både positive og negative kommentarer. Skal nok si meg enig i det aller meste her, bortsett fra deler av det Jarl Afsar har skrevet. Heldigvis har mannen bak det neste innlegget forstått mer av budskapet jeg prøvde å gi, når jeg tok bildet.

Kanskje burde jenta (silje) hatt et litt mer *grr* og ertende uttrykk i ansiktet. Likevel liker jeg det sånn det ble. Silje er en rolig og naturlig jente, og noe grrr-ing på henne, tror jeg hadde sett ennå rarere ut :) hehe..

Jeg skal være helt ærlig og si at, egentlig.. EGENTLIG.. så hadde jeg tenkt meg på forhånd at hun skulle ha et litt mer ''utfordrende'' blikk i fjeset. Likevel synes jeg nå, at bildet ble ganske morsomt. Det som JEG tenker når jeg ser bildet nå i ettertid... er vel heller et uttrykk som sier.. ''hei.. lyst å bli med'' :)?
En litt blyg tenåring som vet hva hun vil.
Greit nok, munnen ble kanskje litt rar i forhold til dette, men øynene synes jeg passer fint.
Selvsagt er det forskjellig hvordan folk oppfatter dette, og det er vel heller neppe noe som heter fasit.
Takker i alle fall atter engang for alle kommentarer :) Ha en fortsatt fin dag!
-mon;)-
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu