YO!
Nr. 3 i serien 'Human behavior'.

Føler selv at jeg ikke er helt ferdig enda, så kom gjerne med forslag til forbedring.
Bildet inngår i albumet Human Behavior - Serie med hundebilder der opførselene tar mennesklige former.
Utstyr
  • Canon EOS 5D mk II
  • Sigma 15mm f2.8 EX DG Fisheye
  • Brennvidde15mm
  • Blenderf/8
  • Lukker1/125s
  • Nei
  • AnnetTatt med en stor Orbis ringflash, 150cm octoboks rett over panseret, og en 430ex med grønnfilter til høyere som bouncer som en hvit flate.
    Ved etterbehanslingene har jeg latt meg inspirere av Dave Hill.
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_367691} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (14)
Vegard E.
Hehe. Absolutt et passende motiv for ringflash. Så det først på fotopia og var litt i tvil om det var nok liv/dynamikk i det, men nå som jeg ser det litt større, så synes jeg absolutt det fungerer. Detaljene i ansiktet på hunden gjør mye. Jeg er overrasket over at du har klart å beholde såpass mye av grønnfargen til høyre når du har brukt ringflash, min erfaring er at den vasker vekk alt av colorgels. Synes forøvrig det er fint at du ikke har falt for fristelsen av å dra på med alt for mye clarity/grunge-effekt som DaveHill gjør - men isteden lar det se "ekte" ut. Props! :)
John H.
Yo, man.
Her er både ide, gjennomføring og kreativitet på topp. Vil ikke kommentere det tekniske utover at bildet er skarpt og fint i hele planet samt at detaljene i den mørke hunden er veldig detaljert og fin. Prikken over i-en er skiltet på bilen som støtter hundens yo- bevegelse med dens venstre pote. Det i seg selv er bare genialt.
John
Avsluttet .
Jeg digger hundebildene dine :)
Sverre H.
Yo Atle,

Dette syntes jeg fungerte strålende. Ser at du har hatt en utfordring med pelsen i ansiktet til hunden, men har kommet godt fra det. Kanskje en liten oppletting av bilgrillen bak hunden kunne ha hevet bildet ytterligere. Men du verden, veldig bra gjennomført og kreativt hundefoto!

Sverre.
Per Einar G.
Dette ble jo både kult og morsomt, knall ide og godt gjennomført, likte godt grønnfilteret til høyre og den grønne USA doningen som veier opp til venstre. Ellers er det meste sagt over og jeg har ikke noe konstruktivt å komme med.

Mvh

Per E.
anders s.
skikkelig thug streetvoffe dette her atle-)
artig bling bling bilde dette her
du får selge et av bildene til dmx rapperen:-)
mvh anders
Erik S.
Who let the dogs out? Dirty dog? Kjempeartig bilde og tøff komposisjon! Liker lyssettingen også!
Lars-Anders M.
Meget godt. Herlig hund.
mvh
LAM
Marit O.
Knall tøft, utrolig tøff behandling
Atle!Skilte og beine til hunden er det som jeg syntes var prikken over i en her:)
Ellers gode detaljer og knæsje farger,stilig hunde bilde gjennomført og knall!!

Mvh Marit
Marius N.
Utrolige bra bilder du lager Atle. Skjønner ikke hvordan du får det til så da kan jeg ikke gi deg noen forslag til forbedringer heller:) YO Knallbra
mvh Marius
Eli R.
Herlig!
For meg ser avstanden mellom vegg og bil så liten ut at jeg lurer på om bilen har kræsja i veggen. Jeg ville prøvd å skape litt mer avstand. Øyet på hunden ser litt dukkeaktig ut syns jeg?
Men dette kommer bare fordi du ber om kritikk :-)
Atle J. G.
Yo til dere også! :-)
Teksten på skiltet fant jeg på i siste liten og var ikke planlagt. Skulle egentlig ha plassert hunden foran skiltet, men løste det greit nå tror jeg.
Sliter med pelsen i ansiktet ja. Grillen kan kanskje hjelpe noe, må se litt nærmere på det.
Avstanden til vegg er liten ja. Årsaken er at bildet er tatt i en garasje, der jge ligger i døråpningen. For å få riktig vinkling mot bilen, måtte den stå helt inn til veggen. Det tok 2 mann en time å flytte den en meter lenger mot veggen. Ellers hadde jeg ikke klart å få denne vinklinegen. Hadde det vært en parkeringsplass, så ser jeg at det ser trangt ut. Prøvde å øke avstanden in PS i etterkant, men det så ikke ekte nok ut. Øyet reflektere de 2 lyskilder jeg hadde: Ringflash, octoboks og grønn flash. Muliges det ble for mange refleksjoner til at det ser naturlig ut? Skal se på det.
Takk for kommentarer og oppbyggende kritikk.
YO!
Atle J. G.
Korreksjon på forrige inlegg: hadde 3 lyskilder (som jeg nevnte: Orbis ringflash, 150cm octoboks og grønn filter foran 430ex flash)
André G.
Lite eller ingenting kan gjøres bedre her!
Skal jo passe seg for å ta det for langt også.
Tøfft som F. En av mine favoritter så langt!
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu