havørn
...nok et havørnbilde - tatt i forbindelse med jervfotografering i Trollheimen. Plages litt med fargestikk - eller hva syns dere?
Utstyr
  • d300
  • nikkor 500mm f4
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriFugler
  • Lastet opp
  • Visninger293
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_367169} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (9)
Morten C.

Kult
Morten M.

Et helt ok havørnbilde. Bildet "reddes" av skarpheten og ikke minst fremhevelse av bein/klør. Synes selv fargene blir for kjedelige, men en morsom variant av et havørnbilde.

Mvh Morten
Synnøve T.

En spennende og annerledes komposisjon!
Jeg syns ikke dette var kjedelig!
Avsluttet .

Flott med en litt annen type ørnebilder her på dotten - det handler om kreativitet! Skarpheten på dette bilde er jo bare prima :D Ellers må jeg nesten si meg enig i at fargene er litt "kjedelige"

Daniel.
Christian T.

kult bilde! Ang farvestikk så har jeg akkurat det samme problemet selv. Snøen skal være hvit og ikke ha blåstikk, men det er sånn det er tror jeg i Norge med vinter og skygge som gir lave K verdier (prøvd å vri på hvitbalansen?). Spør brutus hvordan han alltid klarer å få hvit snø... :)
Jon Erik V.

Go dag Guru!

Et godt bilde det her. Utsnittet er greit, kanskje mer av øvre del og mindre av venstre del. Fargestikket er der, men det gjør ikke bildet mindre severdig.

Fått jerv?
Terje K.

...takk for gode og konstruktive kommentarer. Hvis noen har gode tips til hvordan man får snøen hvit i tilfeller som dette, er jeg mer enn lutter øre!

Og Jon Erik; helt enig i din kommentar om komposisjon - men inkompetent panorering fra min side gjør det dessverre umulig. Stjerten og mer av fuglens overside er borte for alltid...
Kjartan T.

Mitt tips: Fjern cyan-stikket, og det gjør du med å ta bort den fargen i fargebalanseringen. Kanskje er det bedre å legge til mer av de øvrige fargene eller en kombinasjon av disse justeringene. Du får prøve deg frem, men det bør egentlig ikke være spesielt vanskelig når du vet at det er cyan det handler om.

Morsomt bilde å se, som du selv nevner ikke et helt vellykket utsnitt. Men bra på sin måte.

Hva skjer med jerven?
Tom E.

Hei!
Usikker på utsnittet du har valgt her.
For å få snøen hvit,så er det enkleste å gå på
remove color cast.Trykke på der det er snø.Mirakelet skjer og den blir hvit.
mvh Tom
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu