Kongsberg i tåke
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2008-12-31 12:42:51
    Versjon #2
Utstyr
  • Olympus E-520
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_364238} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (9)
Anne-Lise S.

Her sitter jeg og lurer på om jeg ville vært skikkelig vågal og beskjært vekk hele lampa til høyre for så at du får et høytragende, men veldig spennende bilde av tåka og de sirlig formede lampene over Nybrua over fossen i Kongsberg?? Tar du utfordringen? Liker ellers det jeg ser, og personen er prikken over i`en. Flott stemning og med godt lys! En fin by, Kongsberg! Den har fostret mang en storhet! :-)

Anne-Lise
Bjørgulf B.

Takk Anne-Lise for at du tok deg tid til en lang kommentar. Om jeg er helt enig er imidlertid så sin sak, skal sjekke ut forslaget ditt :-) Jeg er oppvokst i Kongsberg, men ikke bodd der siden jeg var 18-19, men når jeg besøker mine foreldre er selvsagt kameraet med meg.
Anne-Lise S.

Enige behøver vi ikke å være. Det spennende er hva vi ser i det samme motivet, og ulike muligheter som finnes! PS: Da trådte vi Kongsberg sånn i ca like mange år. Flyttet også derfra da jeg var rundt 18.

Anne-Lise
Bjørgulf B.

Enig med deg :-)

artig, jeg er 66-modell så er det sagt :-)
Avsluttet .

Dette er et fint bilde. Personlig er jeg enig med Anne-Lise her. Beskjært vekk hele lampa på høyre siden, så langt inn at den nærmeste kulen også blir borte. Deretter noe beskjæring i toppen. Grunnen til at jeg ville gjort dette er fordi mennesket der borte bør få mere oppmerksomhet. Slik det er nå tiltrekkes mye av blikket på den nærmeste lampa. Ellers så synes jeg dette er et flott bilde med mye spenning i seg, dis og lys.
Mvh Anders
Anne-Lise S.

Der fikk du sagt akkurat det jeg ikke fikk frem, Anders! :-) Takk for hjelpa! :-)

Sier du det, Bjørgulf! Hm...

Anne-Lise
Bjørgulf B.

2 mot 1 - okay da, jeg skal sjekke det ut seriøst! Men nå blir det nyttår først :-)
Bjørgulf B.

Klarte ikke å vente, den nye versjonen ligger inne nå, men syntes jeg måtte ha med litt av den nærmeste lampa, ellers ble det for tamt / tomt.
Anne-Lise S.

Heisann Bjørgulf! Beskjæringa di gjør seg veldig godt, synes jeg! Du får bort mye av fokuset som lå på lampa, og øyet føres innover i bildet istedetfor at det blir værende på lampa som dominerer veldig. Absolutt v2 for meg, selv om jeg tror det ville gjort seg med en beskjæring enda litt lenger inn også, akkurat til høyre for bjørka.

GODT NYTT ÅR!

Kos deg!

Anne-Lise
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu