Drøm
Tatt ved Stiklatjern i Østfold.
Er vel noe for enhver kritikk her - utbrente partier, unaturlige fargeoverganger, rotete og usammenhengende - kort sagt et tilnærmet mareritt...
Bildet inngår i albumet Vann - ''Vann gir liv og tar form og farge fra omgivelsene''.
Med vann som medium lager jeg en serie med bilder som spenner over et stort spekter av uttrykksformer fra det ene ytterpunkt til det annet. Mange av bildene vil derfor være ''naturabstrakte / abstrakte'' og gjerne tatt ''tett på''.
Utstyr
  • Nikon D300
  • Nikon Nikkor AF 85mm f/1.8D
  • Brennvidde85mm
  • Blenderf/7.1
  • Lukker1/200s
  • Nei
  • AnnetISO 200 RAW
    Stativ & støvler ;o)
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_361174} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (6)
Tove H.
Ingen kommentarer, Lars? Det er et vanskelig bilde å kommentere. Jeg kan på ett plan like det pga drømmestemningen. Jeg liker at du søker ulike uttrykk i vann. Du bruker også utbrendte felt bevisst, ser jeg. Jeg gjør jo det samme av og til - og er tilbøyelig til å like det her - men kanskje er det litt mye av det.... Det er lett å slakte dette bildet teknisk, men jeg synes så absolutt tittelen passer og at innholdet er der. Så da må det jo være lov å bryte litt grenser?
Hilsen Tove
Lars B.
Takk for fin kritikk, Tove - ja, eksperimenterer og provoserer med vannet - ikke alltid helt A4. Vedtatte 'regler' tøyes og brytes - det visuelle inntrykk settes av og til framfor det tekniske. Drøm blir mareritt. Gir pt. få kommentarer og får enda færre.

Hilsen Lars
Inger-Lise S.
Hei Lars! Som Tove skriver, er det et vanskelig bilde å kommentere.
Det visuelle gir her inntrykk av flammer, i en malerisk effekt. Eksperimentelt,-absolutt :)
Ser også ansikter i fleng her.Teknisk syns jeg ikke det holder, men fint at du våger å eksperimentere.Vil tro du ventet blandet mottagelse,som naturlig er når man bryter grenser:)
God Jul!

Inger-Lise
Lars B.
Takk for fin kritikk, Inger-Lise - ja, som jeg skriver under egen vurdering er det teknisk litt av hvert å ta tak i, men likevel appellerer bildet til min litt sære abstrakte smak.
God jul til deg også ;o)

Hilsen Lars
Avsluttet .
I drømmer, slik kan det også fortone seg for meg, spennende utrykk, liker tittlen Lars.
Mvh. Wind 8~))
Lars B.
Takk for kritikk, Eivind - drømmer og forhåpninger må man ha; selv om virkeligheten ofte blir annerledes.

Hilsen Lars
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu