Fotograf
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDiverse
  • Lastet opp
  • Visninger342
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_360509} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (12)
Thomas R.
Liker denne. Tøfft lys, mye kontrast, men man ser akkurat nok av ansiktet. Stilig komposisjon og akkurat nok tegning i bakgrunnen til å balansere bildet.
Avsluttet .
Veldig bra! Kanskje litt mye oppskarping etter min smak.
Yngve Sem P.
Alvorspreget. Jeg blir forstyrret av den harde kontrasten som brenner ut høylyset, og de mange små, hvite prikkene i skyggepartiene. Jeg forstår ikke bakgrunnen, men den skaper fin dybde. Noe tar vel jenta avstand fra her, utfra valgte komposisjon og et selvsikkert blikk ? Blir i hvert fall nysgjerrig, men får ikke helt tak i bildet ditt :)
S. N.
Takk for kommentarer! Lyset er veldig hardt, det er en sterk lyskilde rett på, i et ellers bekmørkt rom. Prikkene er dels støy (iso 3200, tror jeg) og dels småpartikler som svever i lyset. Var ikke sikker på om det ble for hardt og skarpt.
Silje
Kjetil K.
Et alvorlig bilde.. Bra laget! :)

-Kjetil-
Annette Ø.
Hei.
Veldig bra, veldig bra! Kanskje en smule mye oppskarping (men dette er nevnt tidligere så man vil ikke pirke) Liker veldig godt måten du har fått bakgrunnen til å jobbe for resten av motivet på. Og hvordan du har brukt det harde lyset. Ellers kunne jeg kanskje tenkt meg å sett pitte litt mer detaljer under venstre øye.

Annette
Ivar B.
Synes dette er knalltøft.Fin linje som skapes mellom jenta og strukturen i bakgrunnen som ligner ansiktet på en elefant. Nydelig stemning. Mvh Ivar.
S. N.
Takk for kommentarer! Tenker vel selv at bakgrunnen er veldig viktig for komposisjonen, så det er fint at den blir nevnt. Pirk setter jeg pris på, forøvrig. Hilsen Silje
Anette O.
Et bilde som sitter.

Flott uttrykk på jenta, hard kontrast som kommer til sin rett, og spennende mønstret bakgrunn. Jeg misunner deg dette bildet, Silje.

Anette
Inger-Lise S.
Et bilde som fanger. Min tolkning er en ensom jente, men noe truer i bakgrunnen..Jeg vet ikke hva..Men jeg liker ikke trusselen....Så har du vel fått det til ;-)Mener den!

Inger-Lise
Rune Edvin H.
Synes uttrykket her er kanonbra. Komposisjonen sitter som et skudd og jenta ser akkurat riktig ut i sitt eget uttrykk. Tror kanskje jeg villle likt at tonene i ansiktet hennes var litt mindre "oppsprukket", men ellers kan jeg ikke sette fingeren på noe.
Rune
S. N.
Takk for kommentarene! Hilsen Silje
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu