Silje
Har beskjært bildet en god del. Syntes det ble litt kult, selv om jeg kanskje synes det er et eller annet som er litt feil? Selvsagt hadde det vært mye bedre om hun så i kamera, men jeg liker det likevel :)
Bildet inngår i albumet Silje i Studio - I Medie-Prosjekt timene mine, har min bestevenninne vært modell :)
Utstyr
  • Olympus Camedia
  • -
  • Blenderf/5.6
  • Lukker1/125s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriMennesker
  • Lastet opp
  • Visninger967
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_36034} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (5)
Morten M.

Er ikke sikker på om det hadde blitt 'mye bedre om hun så i kamera' slik du skriver. Nå vet vi ikke helt hva hun foretar seg, og hvorfor... Synes portrettet er fint. Morten M
Nikolai E.

Bildet virker uskarpt men det kan komme av dårlig oppløsning etter den kraftige beskjæringen (liten pixeltetthet), eventuelt kombinert med flere jpeg-komprimeringer. Tror ikke det er særlig å hente med USM (har ikke forsøkt selv).
Nikolai E.

Synes også at det er et eller annet som ikke stemmer helt med innholdet. Hun ser ned med en nokså avslappet ansiktsmine, mens det foregår noe oppi håret. Tror at det er hun selv som ''river seg i håret'' og det skulle tilsi et helt annet ansiktsuttrykk :o) Hun kunne kanskje sett inn i kamera med et fortvilet uttrykk i øynene? Imidlertid er ideen din god og du har gjort et utsnitt som gir spenning i bildet. Håper du har ''modellen'' tilgjengelig så du kan ''leke'' videre med konseptet ditt.
Ragnar W.

Enig i at det er litt ubestemmelig. Enten holder hun opp håret etter ønske fra fotografen og da med et ansiktsuttrykk som ikke matcher helt. Eller hun er i ferd med å 'årne' et eller annet og er knipset i en overgangsfase.

Ellers ikke noe dårlig portrett, og velkommen til dot'en! ;-)
Monica S.

Det er ganske dårlig oppløsning her ja. Har en bedre en på skolen. Synes nå i ettertid at det kanskje ble litt mye hår, selv om jeg også deler deres oppfattning om at man kanskje skulle sett mer av hendene hennes, slik at det bedre ville komme frem at det faktisk er hendene som roter rundt oppi der. På originalbildet er det faktisk med en god del, så kanskje utsnittet mitt ble litt snaut. Legger ut et annet bilde i morgen som jeg er kjempe nysgjerrig på hva folk synes om. Delte meninger ;) Takk for varm velkomst :) Hehe..
-mon-
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu