Sverd i Sten
Stjernespor over Sverd i Sten monumentet ved Hafrsfjord, Stavanger.
Jeg synes det ble vellykket. Jeg var bekymret for hvordan disen og flomlyset i kombinasjon ville oppføre seg men jeg fikk vekk det verste.
Fotograf
Utstyr
  • Nikon D200
  • Sigma DC 17-70mm 1:2,8-4,5 Macro HSM
  • Brennvidde17mm
  • Blenderf/6.3
  • Lukker30s
  • Nei
  • AnnetBildet er et kompositt av ca. 100 bilder tatt med 30" lukkertid over 50 minutter. Bildene er lagt sammen med programmet Startrails.
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_359790} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (4)
Heidi Kvale U.

Dette likte jeg. Fint lys bakfra, og artig effekt med stjernespor. Hørtes ut som omfattende arbeid (100 bilder), men programmet du nevnte gjør det vel sikkert lettere?! Bra! :)
CF S.

De 100 bildene gikk automatisk, jeg låste bare utløseren... Men det innvolverte at jeg måtte være i nærheten de 50 minuttene for å passe på kameraet. Husk varme klær hvis dere prøver dette! :)

Programmet gjorde også sluttarbeidet lettere ja. Da slipper man å legge de 100 bildene inn i hvert sitt lag i PS...
Hugo Charles H.
+1
Kjempetøft! Som om stripene etter stjerne symboliserer tiden som går og evigheten i universet...som trekker linjene mellom dagens samfunn (lysene fra byen) og historien vår (sverdene, til minne om slaget ved Hafrsfjord). Flott teknisk utført også.
HUGO
Frank B.

Stilig bilde. Jeg tror kanskje at jeg ville ha gjort fjellet i forkant litt mørkere, men ikke helt mørkt. Det tar litt av oppmerksomheten min fra sverdene. Kanskje du kunne ha gått ende litt lavere med kamera, slik at du ikke hadde fått med "by-lysene" i det hele tatt.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu