Nittimetersbakken
Setter stor pris på tilbakemeldinger, enten det er positivt eller negativt! (Du må gjerne slakte bildet om du føler det fortjener det :-)

Bildet er fra hopptrening i Vikersund desember 08. Den tidligere 90-metersbakken ble riktignok bygget om til en K-105 i høst, men jeg likte den benyttede tittelen bedre... Etter råd jeg fikk under et tidligere hoppbilde, har jeg nå brukt en mye langsommere lukkerhastighet for å få blurret bakgrunnen. Det var da også en dyd av nødvendighet i det eksisterende lyset...
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2008-12-08 02:58:09
    Versjon #2
Utstyr
  • Canon EOS 450D
  • Canon EF 24-105mm F4.0L IS USM
  • Brennvidde58mm
  • Blenderf/4
  • Lukker1/60s
  • Nei
  • AnnetISO 800 RAW. Blandet to lag av samme bilde, hvorav det ene er brukt støyfilter på (Neat Image), og det andre uten. Ble for "glætt" med bare støyfilter-utgaven.
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_359343} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (7)
Daniel Shay L.
Synes hopperen er fint plassert i bildet. På denne skjermen, (jobben sin), så ser det ut som om han ikke er helt i fokus. Hadde blitt mye bedre om hopperen var litt skarpere.
Ivan H.
Hei,

Synes du har kommet godt ut av det, men tanke på lukkerhastighet på 1/60s.
Litt for harde kontraster etter min smak, kunne tenkt meg mer konturer på bakgrunnen i de mørkeste partiene. Skiene forsvinner også litt pga den mørke bakgrunnen. Også hanskene.

Altså, jeg synes at du har fått til en OK panorering her.

Men det spørs vel hva bildet skal brukes til?
Hvordan det vil se ut på et print? (blad/avis etc)

Hilsen
Ivan Holmedal
Geir A. G.
Takker hjerteligst for tilbakemeldingene, det er gull verdt å få åpnet øynene for ting som kunne ha vært gjort bedre / annerledes!

DSL: Det er en utfordring å få til et hoppbilde hvor hopperen er skikkelig skarp og bakgrunnen blurret (for å få fartsfølelsen) - i dårlig lys attpåtil. Men jeg får bare prøve videre!

IH: Tror du har rett m.h.t. kontrast, for da jeg så bildet på CRT-skjermen her hjemme, hvor bildene stort sett blir mørkere enn på LCD, ble det ganske gjengrodd i de mørke partiene ja. Skal prøve å lage en ny versjon.
Avsluttet .
Hei Geir og godt år til deg.
17 1/2, 18, 17, 17, og 17.
Fin stil og godt frampå skiene.
Synes panoreringen kommer godt ut her, småting er nevnt.
Mvh. Wind 8~))
Geir A. G.
Hei Eivind, takk i like måte - og velkommen tilbake! Jeg så nedslaget også, og jeg er nok redd det ikke ville ha holdt til mer enn 15,5 hadde det vært renn... :-)
Avsluttet .
Viser til annen diskusjon mellom oss: Vi mennesker oppfatter ting forskjellig, og for meg ser det ut nettopp som det du sa, Geir, som om bakken raser oppover, mens hopperen henger i ro, som en hauk eller terne:-)
Men så er jo jeg sær, da...
Geir A. G.
He he, jeg har vel litt problemer med å oppfatte det på samme måte, men må jo bare respektere om andre ser det slik du gjør!
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu