Under a blood red sky
Utstyr
  • Nikon D200
  • 50 f/1,4
  • Brennvidde50mm
  • Blenderf/5.6
  • Lukker20s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_356542} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (3)
Aina s.
Jeg har sett lenge på dette, uten å helt vite hva jeg mener, så underfundig er det. Først lurer jeg på om man tar livet av seg "under a blood red sky". Meget mulig. Jeg forbinder fargen mer med sinnstilstander som ikke innbyr til selvmord, eller dramatikken etterpå. Noe som gjør at jeg synes det sort hvite bildet med repet passer bedre. Samtidig er dette annerledes, og får meg til å fundere mer. Tenkte kanskje at bildet kunne gjort seg uten tauet, men her har du en serie, og om tauet bryter eller passer inn, så får det uansett betrakteren (meg) til å se lengre på bildet. Liker belysningen. Liker bildet. Konkluderer med at det er særdeles vellykket. Ville kanskje klonet vekk det som kan ligne på et møbel i lakkert tre bak personen. Venter i spenning på flere underfundige bilder. Ha en god helg!
Mvh Aina
Kristian F.
Hmm, ja, bilder med temaet suicid har etter min mening en tendens til å bli litt klisjéaktig - kanskje fordi det er knytet mange stereotype og forutinntatte holdninger til suicid.
Her har du imidlertid skapt et bilde som ikke umiddelbart faller i den kategorien - kanskje på grunn av mannen og lyset.
Jeg er derimot usikker på om mannen hører hjemme i bildet - i alle fall ikke slik han er presentert nå. Vet ikke helt hvordan det ellers skulle ha blitt gjort, men jeg syns ikke det virker helt troverdig; som en mann som går til en såpass desperat handling - eller om han faktisk ikke likevel klarte å gjennomføre det.
Når det gjelder presentasjonen så synes jeg fargene er fine og spesielt nøtene (eller hva det er) i taket gjør seg godt, men dersom du bevist har valgt denne "lo-fi"-presentasjonen så synes jeg bildet har for mange artefakter til å bli helt vellykket. Sengegavelen synes også jeg forstyrrer litt.

Alt i alt så synes jeg ideen er god, men at bildet ikke er helt i mål.

Mvh
Kristian
Kjetil K.
Takker for konstruktiv tilbakemelding! Kan vel kjenne igjen noe i det dere begge sier.. Takk :)

-Kjetil-
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu