-
Fra Bygdøy, Oslo
Usikker, gitt. Så derfor vil jeg gjerne høre pepper.
Bildet inngår i albumet Bygdøy -
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2008-11-21 17:52:19
    Versjon #2
  • Lagt inn: 2008-11-23 12:09:05
    Versjon #3
Fotograf
Utstyr
  • Canon 400D
  • Sigma 10-20 mm F4-5.6 EX DC
  • Blender-
  • Nei
  • AnnetRaw->tiff->Greg Gorman
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriLandskap
  • Lastet opp
  • Visninger553
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_356384} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (28)
Avsluttet .
det er en glede å gratulere deg som første med dette flotte bilde. Kan ikke gi deg mye pepper her. Jeg likte det nemlig. Er ikke helt sikker om jeg hadde kuttet på høyre...helt ned til det utbrente, Likte ankerfeste her =) bra størrelse i forhold til været.

Mvh Wilko

Tove H.
Her er det bare å la seg begeistre! Skyene danner fine linjer og gir god dramatikk.Bra med tett på ankerfestet - som står til disposisjon på rette plass i flaten. Fint i s/h.
Hilsen Tove
Leif Egil H.
Hei Eli

Dette var virkelig bra. Mye å se på, et bilde for mye titting.
Er enig med Wilko sin kommentar om ankerfeste.
Vil tro at det gjør seg i noe større størrelse på veggen.

Leif Egil
Ingunn T.
Her har du vært god på s/h-konverteringen, men jeg ville kanskje ha holdt igjen på det kritthvite ved hjelp av selektiv jobbing med viskelær. Ellers synes jeg det er meget vellykket kontrastmessig. Skyene er særdeles flotte. S/h MÅ det være her. Alt i alt, absolutt bra av ankerfeste med dramatiske omgivelser.

Mvh Ingunn Teigen
Arne Ø.
Liker det bildet her veldig godt. Dramatisk og fin himmel som gir en fin kontrast til noe så udramatisk som et ankerfeste :)
neil robert jones f.
Hei Eli.
Heilt konge bilde, og du har komet langt med etter behandling, gratulere.
Mvh. Neil
Chr. G.
Jeg blir litt Pfaff av tittelen. En ting er at dette neppe er et ankerfeste (snarere et fortøyningsfeste, sjelden fester man vel ankeret i en ring på land), en annen ting er at du beskriver hva bildet forestiller.

Forøvrig aner jeg et visst snev av værmessig dramatikk, og synes du har kommet brukbart ut av s/h konverteringen. At du har gått såpass nærme tror jeg er positivt for opplevelsen. Men jeg ser ikke at det blåser storm.
Chr. G.
Rettelse, siste setning: stryk "hva bildet forestiller." og erstatt med "hva du vil bildet skal forestille."
Ivan H.
Hei,

Dramatikk har du klart å fått frem.
Mye ros ser jeg, så jeg nøyer meg med det jeg ville rettet på.

Du har for det første fått noen utbrente flater på himmelen, der jeg ser fra orginalfila at de ikke er det. Så mulig å rette på.

Liten svar flekk på skyen over festet, cloning.

Du har mistet en del informasjon (i forhold til orginalfila) på fortøyningsfestet (øverste del). Det burde du ha hatt kontroll på under redigeringen. Jeg ville ikke hatt det så gjenngrodd som det er nå.

Enig med Glorstad ang tittel.

Hilsen
Ivan Holmedal

Eli R.
Jeg får vel røpe at jeg ikke kan fordraaaa å skape bildetitler. :-) Ikke min sterke side.
Takk for tips om for mørkt på ringen og for lyst på himmelen - litt å jobbe med nå :-)
Chr. G.
Så la vær da, det blr bare rør allikevel :-)
Ketil K.
Super kameravinkel. Etterbehandlingen i sv/hv kan nok forbedres, støyen reduseres og bakgrunnen bak fortøyningsfestet bør lysnes, Lysningen bør også gjøres i fargebildet. Det dramatiske ble vesentlig forsterket og økte den visuelle interessen i sv/hv bildet.
Kjetil K.
Pent dette! Bra teknisk og fin dybde..og en utrolig dramatisk himmel! Fint i bw! :)

-Kjetil-
Avsluttet .
#1 for meg Eli =)

Ha en fin lørdagsaften.

Mvh
Wilko
Ann T.
Dette likte jeg Eli. En fin komposisjon og bra konvertering til S/H. Spennende sky-formasjoner. Bra opptaksvinkel. Jeg ville har klonet vekk denne lille flekken i himmelen over ringen tror jeg. Men det er småtteri.
Mvh. Ann
Roy Arne K.
Hei Eli
Synes komposisjonen er veldig fin her. Jeg liker for å være helt ærlig fargeversjonen best - med litt behandling av den hadde det blitt et kjempebilde.
Når det gjelder sort/hvittversjonen - så synes jeg fjellet får nesten en grafisk virkning - det blir for hard kontrast for meg. Og når det gjelder det festet, så har du mistet nesten alt som heter toneomfang. Himmelen har blitt fin, men det har gått for mye ut over resten av bildet.
Mvh. rak
Roy Arne K.
Hei igjen
Tillegg til forrige kommentar: Legger du ut en behandlet versjon av fargebildet? - Er veldig spent på det resultatet i og med at du har tatt det i RAW.
Mvh. rak
Eli R.
Jegg har lagt ut den som jeg hadde gjort før - men... ikke kommenter den- jeg ser ting jeg ville gjort annerledes der også i dag.
- Eli
Nils G.
Virkelig et flott motiv du har fanget her. Min klare favoritt er versjon #3. Og jeg er enig med deg, her har du et utall av variasjoner du kan leke med. Selv foretrekker jeg nesten alltid farger fremfor svart/hvitt.
Skyene skaper et flott driv i billedflaten som er ytterligere understreket med vidvinkel-objektivet.

Nils
Ståle W.
Nydelig bilde, likte versjon 3 veldig godt. Fått ringen i fokus samtidig som at du har fått med en fin bakgrunn med sug i.
Roy Arne K.
Hei
MÅ bare kommentere versjon 3 - den er helt knæsj - litt hard kanskje, men utrolig bra med de skyene og ringen har blitt bra.

Mvh. rak
Rune Edvin H.
Her må jeg si at den svarthvite #1 er kul. Om jeg skulle laget en drømmesetting, så måtte det vært en litt ustø toåring som kom stabbende opp nede fra venstre.
Rune
Eli R.
Har du en til overs...? :-)
Hessam M.
Flott! Jeg likker det B/W best. Kontrasten er utrolig.
Hesasm
Lars F.
Flott bilde med dramatisk himmel! Likte svart/hvitt-versjonen best.

Lars.
Torbjørn K.
Dramatikk som det holder her, og helt klart best i sort-hvitt. Skyformasjonene er veldig bra, og så synes jeg du har valgt en passende forgrunn. Jeg lurer på om bildet ville tjent på et kutt til høyre (mindre vann og enklere forgrunn), men da mister du kanskje noe i skyene?

Torbjørn
Ørjan B.
Tøft og dramatisk Elin! Passe bra i SH. Flotte kontraster i skyene:) Lite å utsette her litt utbrent nede i høyre hjørne men det gjør ingenting

Mvh
Ørjan
Håvard F.
Meget godt vidvinkelfoto. Liker best V1 i sh.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu