Innestengd
Motivet er frå Eidsdal med Indreeidshornet innehylla i tåke
Utstyr
  • Nikon D 300
  • Nikon 18- 200 mm
  • Brennvidde38mm
  • Blenderf/14
  • Lukker1/640s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriLandskap
  • Lastet opp
  • Visninger229
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_355271} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (18)
Terje S.

Flott bilde John og en av dine favorittmotiv (tåke).Liker komposisjonen men syntes du presenterer bilde litt for stort -da jeg må scrolle sjøl på min 24" får å få med meg hele bilde.Jeg kan så klart stille ned bildestørrelse i menyen.

Snakkes

Terje
John H.

Hei Terje
Du har så rett. Tåke, helst med gjennomskinn av blå himmel, er noe jeg liker. Det gir endringer i landskap og natur som er fasinerende. At bildet er for stort jommer vel av at jeg lar foto.no nedskalere bildene til format som ligger automatisk i opplastingen. Når jeg velger fullskjerm er det akkurat innenfor på min 24" skjerm.
John
Leonard L.

Hei !

Stemnigsfullt bilde fra kjente trakter. Flott.
Mvh Leonard
Anne Ø.

Nydelig tåkehav der jeg synes øvre del av bilde
er nesten et motiv i seg selv. Svært bra å se inn i dette bilde.
John H.

Hei
Takk for kommentarene. Leonard, kjent og kjært ja. Du har sikkert registrert at mange av mine motiver er fra Eidsdal. Anne, jeg har lagt ut bilde med samme fjell i tåke for lang tid siden.Link til det bilde nr. 276933 Bildet er tatt fra en annen kant. Fjell som stiger opp fra tåken fasinerer meg.
John
Thorbjørn R.

Jeg synes komposisjonen her er utmerket. Lyset i nedre del er fint. Jeg skjønner at tåken gjør at øvre del blir litt blass, men jeg tror likevel en smule kontrast på fjellet hadde vært fint.

Mvh Thorbjørn
Per Harald G.

Flott komp, stemningsfullt i mine auger. Eit lite kutt nede kanskje, men det er berre synsing frå mi side.
Helge R.

spennede, et av de få bildene jeg har sett som tåler denne lave kontrasten, elegant jobb i sh
Tone A.

Hei
Eit spesiell stemning du har fanga kor grinda til venstre med den tjukke skodda bakgir ei kjensle av å vera innestengt. Grinda til høgre gir kontrast med sitt lys og at det er ei mark å gå inn i.
Nederst er det ei diagonal linje i asfalten og eit kutt der ville minska forgrunnen litt, slik at begge grindane ville kome betre fram mot det innhylla fjellet.
Skoddelaget som strekk seg over fjelltoppen gir litt liv til bildet,som elles er dominert av skodda i midtgrunnen kor gjerdet og grindene gir flott kontrast.
Høgdeformatet står flott til bildet som har så mjukt eit uttrykk øverst mens,forgrunnen har litt meir kontrastar og fint lys.
:) Tone


John H.

Hei
Er tilbake etter en "pause" på Haukeland Univeritetssykehus. Takk for innholdsrike kommentarer, spesielt Tone. Ser poenget med kutt nede for å fremheve diagonalen i veien. Enig i at fjellet kler den lave kontrasten. Det var et bevist valg.
John
Monika Frisvold V.

Hei
Tåke er spennende og når en får det i et slikt utsnitt blir det bare flott..fint bruk av s/h...
Her var du på rett plass til rett tid...
Ha en fin uke og god bedring...
mvh monika
Avsluttet .

Hei John
Roter litt frem og tilbake. Dette husker jeg godt. Det er et prektig bilde hvor du utnytter elementene meget bra.
Liker disse to "portene":) som liksom på en måte leder oss inn i fjellheimen og det massive tåkehavet som innhyller landskapet.

Dette er et meget bra bilde John.

mvh arild
John H.

Hei
Takk til dere 2 siste også. Kjekt med så positive tilbakemeldinger
John
Marit O.

Nydelig tåkebilde fint komp der grindene
fører meg innover i et spennende tåkelandskap John
syntes kontrast valge ditt her kledde bilde!

Mvh Marit
Anne-Lise S.

Dette ble sprettent, John! Herlig hvordan du har fanget ulike miljøer i tre lag, og hvordan du får frem de tre delene. Interessant med inndelinga der midtre skjuler det som er bakenfor. Skaper dynamikk og spenning i bildet. Liker dette så absolutt. Regner med du allerede har det på veggen! :-)

Anne-Lise
John H.

Hei
Takk for hyggelige kommentarer. Artig å få kommentarer på "gamle" bilder. Bildet henger ikke på veggen enda, men mulig jeg tar det frem sammen med andre tåkebilder og stiller ut en gang i fremtiden.
John
Roger H.

Har bladd litt igjen. Bilder går jo aldri ut på dato. Dette her synes jeg er et fremragende godt bilde. De to grindene lukker nederste del, og fjellet og tåken åpner for et villere landskap videre. Veldig bra.
vh Roger
John H.

Hei Roger
Kjekt at du gir deg tid til å bla i bildene mine. Spesielt kjekt at du velger dette som jeg selv også liker godt. Jeg er i grunn en "tåkefyrste" som elsker å vandre ute i tåkeheimen. Men det må være rette lyset i tillegg. Gjerne overlys gjennom tåkesløret.
Tusen takk til deg.
John
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu