Leonardo Bridge
Da Vinci broen i Ås kommune fotografert i tykk tåke. Flere ganger har jeg forsøkt meg på å fotografere denne broen for å prøve vise frem dens flotte arkitektur men det er veldig mye forstyrrende elementer i nærheten. En tåkefull dag løser mye av dette problemet og dette er det beste bildet jeg har tatt av objektet så langt.
Jeg synes bildet er godt hva komposisjon og effekten fra tåken gir. Synes på en eller annen måte det mangler litt "trøkk" i bildet, samtidig så er jo det litt av poenget at det skal spille på de duse tonene og nyansene som oppstår som følge av tåken. Jeg blir ikke helt enig med meg selv.
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2008-11-16 20:25:14
    Versjon #2
  • Lagt inn: 2008-11-16 20:27:37
    Versjon #3
Utstyr
  • Nikon D300
  • Nikon 16-85mm VR
  • Brennvidde58mm
  • Blenderf/9
  • Lukker1/160s
  • Nei
  • AnnetKontrastbehandlet i Lightroom.
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_355157} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (11)
Trine R.
+1
DEtte likte jeg!;)
Kunne ønsket ørlite grann mer kontrast, kanskje utvalgte steder med økt levels...Ellers veldig bra!

-Trine
Truls L.

Dette var et flott bilde av Da Vinci-broen :)

Mvh Truls
Bente R. D.
+1
Kjempebra observert. God komposisjon. Bare ha bildet slik det er. Tåka gjør at det fungerer bra. Dersom du likevel ville endre noe, ville jeg også økt kontrasten noe, men vet ikke helt om noe av det trolske da forsvinner.

- Bente
elin a.

Dette ble veldig bra.
elin
Helene N.
+1
Nydelige linjer og bra komp.! Tåka gjør mye for dette bildet. Men jeg er enig med de over som mener litt mer kontrast kunne vært bra, skulle gjerne sett en slik utgave. Og så lurer jeg på hvordan det ville blitt om du gikk litt nærmere broa men forsøkte å beholde kameravinkel. Blir det mer dramatiske linjer eller blir forsvinner for mye av den bakre delen av brua? Spennende objekt du har her.
M.v.h. Helene
Thomas Russ A.

Takk for alle kommentarer så langt. Da har jeg lastet opp ulike versjoner som dere etterspør.
Trine R.
+1
Versjon 2 ble mye bedre, og du overdrev heller ikke slik at stmningen forsvant;) Ved å øke kontrasten fikk du også økt dybde og understreket perspektiv...
Veldig bra!!

-Trine
Thomas Russ A.

Dybden var i utgangspunktet softet ned litt for å gi et mer sløret preg som gikk bedre med tåken men men. Takk for kommentaren.
Bente R. D.
+1
Går for versjon 2 nå. Den ble bra. Tror ellers jeg også går for versjon 2 med tanke på format. Synes versjon 3 virker for mye avkuttet. Denne broa passer i "panorama"-format - synes jeg. Men her er det ingen fasit.

- Bente
Thomas K.

Et knallbilde av et arkitekturmotiv som virkelig rettferdiggjør selve byggverket. Kanskje fristende å Photoshoppe bort en del forstyrrende elementer som f.eks. lyktestolper , vegbanen og hva jeg antar er et tre i utløpet av broen på høyre side, men dette får være opp til "kunstneren".
frøydis k.

Knallbra! Nydelige linjer og fin komp.
Holder en knapp på versjon 2.
Dette likte jeg!

Frøydis
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu