showoff
oppgaven var kreativ bruk av blits
Utstyr
  • canon eos 350d
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_354342} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (5)
Bjørn J.

Det var ikke så aller værst dette synes jeg. Spennende komposisjon. Om det er så veldig kreativt bruk av blits er jeg ikke så sikker på men oppsettet med dobbeltportrettet er kreativt. Jeg hadde dempet lyset på modellen mye, jeg liker mye bedre tonaliteten i speilet.
Kasper M.

Dette var et knall-tøfft portrett ikke så mye mer å si fra min side :) detaljen med håret som nermest henger fastfryst i luften gir en go effekt, men er ikke helt sikker på hvordan jeg skal beskrive den, men jeg liker det.

Mvh
Kasper
Peter C.

Helt klart bästa bilden av de du presenterat i din samling. Vällyckad komposition och fin färgskala. Enda jag vill tycka om är att högerhanden varit synlig längre upp på benet. Tror det varit ännu bättre.
Ingunn Molden G.

Takk til alle. godt å få litt tilbakemelding
Lars Martin B.

hei ingunn.
Stilig bilde :) Dette likte jeg kjempe godt :)
Liker den mystiske fargebalansen, location og det at bildet er litt uklart, kanksje også kornete noen steder fremhever bare det enda mer :) Flott komponert også.
Men sier meg nok enig med Bjørn, med kreativiteten med blitz. Det blir kanskje litt skarpt, noe du kanskje ser igjen i ansiktet hennes? Men kjempe bilde, det er sikkert :)
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu