Bildet inngår i albumet Moods - Nice moods, dark moods - or just moods, - as simple as that.
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2008-11-10 21:26:58
    Versjon #2
  • Lagt inn: 2008-11-11 06:44:54
    Versjon #3
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDiverse
  • Lastet opp
  • Visninger604
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_353478} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (13)
Erik J.
Dette syns jeg var helt perle! Her fungerer ideen med åpningen i gulvet lagt bedre fordi miljøet på dette loftet gir en sterk opplevelse, og det hele blir mer en antydning. Uten å huske nøyaktig gjenopplever jeg noe fra Halvbroren her, men hovedsaken er at noe treffer.... Armen og rulla er viktige elementer, jeg lukter forbrytelse.
Fredrik S.
Kongebilde!! Kan du sende meg en mld med beskrivelse av etterarbeidet du har gjort her?
André M.
Takker for kommentarer. Etterarbeid er først og fremst levels, curves, high pass sharpening og desaturering ved hjelp av channel mixer verktøyet.
Asbjørn M.
Liker godt ideen bak dette!
Oppbrettet jakkearm vitner om at her skal det utføres et makabert arbeid.Først valsing, og så tørking.Passende fargetoner til dette senario,ser ut som sepia?
Ser en liten flik av ansiktet som irriterer en tanke.
Fredrik S.
High pass sharpening?
Fred S.
Ikke like elegant og finurlig som kjøkkenvarianten, men tøft nok. Litt filmplakat-klisje, her er vi i amerikansk skrekkfilmland, det manglder bare ei øks eller en motorsag i hånda på fyren. Den gamle klesrulla er en fin rekvisitt som fort kan framkalle skrekkelige scenarier, og snorer med klesklyper setter også de mørkere sidene ved fantasien i sving. Grei komp.
En liten praktisk detalj: Hvor er gulvåsene ? Tror ikke disse gulvplankene tåler særlig stor belastning...

vh fred
Rune Edvin H.
Hm.. Hva er det egnetlig som skjer nede i plankehullene. Det lurer jeg kanskje mest på.

Rune
Helge R.
bra, satt lenge å lurte før v2 oppklarte mysteriet, grei presentasjon, bra teknisk
Anne Kari Berg K.
Veldig makabert men teknisk bra - og bedre enn kjøkkenbildet. Liker vel v1 best, det andre er for tydelig (og for skarpt). Du sier du har brukt highpass oppskarping - har du brukt flere oppskarpingsmetoder her, tro?


AK
Frank P.
Kul ide, bra farger og stemning. Komposisjonen er midt i blinken! Savner litt miljø under gulvet, skygger fra plankene, f.eks..? ;o)

Mvh Frank.
André M.
Takker for kommentarer, refleksjoner og tekniske betraktninger. Anne Kari: Ja, unsharp mask også. Frank: Kanskje det du nevner (skygger) er bedre ivaretatt på versjon 2?.
Carsten A.
Hm, variasjon over et tema jeg syns du gjorde best første gang (det første du viste). Hvordan jeg hadde vurdert dette uten å kjenne til det forrige vet jeg ikke, men dette er iallfall ikke på noen måte så slående.

Teknikk og omgivelser er heller ikke like rent i denne varianten av omtrent samme idé (som er bra!).

MVH CA
Fredrik E.
liker ideen! så på det forrige og v3 er mye bedre i forhold til lys og overganger. synes også selve historien er bedre her(v2-3). mens personen i v1 passer ikke inn i omgivelsene(lys,skygge overganger, størrelse).
savner blikkkontakt mellom overgriper og offer..det hadde skapt en mer grøssende effekt. .bruk gjerne burn verktøyet på jentas armer, såraktig effekt.
mye bra, men endel og gå på er det også:)

Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu