Damascus
Lyset var naturlig gyldent grunnet sandstøv fra den syriske ørkenen
Spesiell stemning i verdens eldste kontinuerlig bebodde by
Utstyr
  • Canon EOS 350 D
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriArkitektur
  • Lastet opp
  • Visninger130
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_352698} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (4)
Arne R.
Spesielt.
Når jeg ser på dette bildet med kritiske øyne er det ganske mye som kunne hvert gjort for å få det teknisk bedre.
Men nå har jeg kommet tilbake til dette bildet flere ganger siden det var lagt ut, for det følger med det en ganske spesiell stemning med lyset og arkitekturen.
Men jeg kunne kansje ønske å se bildet fra litt lengere bakover, for å få med mer av bygningene inne i "Buegangen.

Helsingar.
Arne R
Elizabeth S. L.
Jeg er svak teknisk, så det har du nok rett i. Jeg ønket selv å få mer ut av bygningene ved å gå lenger tilbake, emn da var problemet en drøss mennesker. Jeg tok flere foto fra asvtand og fikk aldri stemningen riktig, takket være halve hoder, og halve mennesker ut og inn av bilderammen.Og folkerike plasser er altid en utfordring for fotografer... Mange feil farger, feil bevegelser, halve mennesker, blikk og fakter som tar oppmerksomheten bort fra hovedmotivet. Desverre hadde jeg bare to dager på meg, og dette spesielle gyldne lyset opptrer ikke så ofte.
Arne R.
Halve hoder og menenesker hadde så avgjort ødelagt litt ja.
Når man får ut av det den spesielle stemningen som er i bildet spiller det tekniske mindre rolle. Synest nå jeg da.
Avsluttet .
Hei

Lyset er flott på veggen til venstre, men den utbrente, høyre halvdelen av bildet faller ikke i smak hos meg. Muligens kunne tiden rundt soloppgang eller -nedgang gitt et enklere lys å håndtere. Rundt soloppgang er det vel også færre folk ute og går. Et annet alternativ er å gå tettere innpå og unngå både himmel og folk.

Når det gjelder folk som "forstyrrer" bildet, så er lang lukkertid og stativ en annen mulighet man kan ha i bakhodet. Da kan det som først ble sett på som forstyrrelse bli snudd til en positiv effekt av liv og røre. Jeg har leitet opp et eksempel på Internett som kan illustrere hva jeg mener: http://www.superstock.com/preview.asp?image=1527R-014594&...rForFotog=


;)

Hjerteligst
Frode Langset
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu